Moda
Nicki Minaj u haljini Juraja Zigmana

Juraj Zigman je omiljeni kreator reperica: "Pepeljuga haljinu" Nicki Minaj koja štošta otkriva svi komentiraju

  • Američka reperica Nicki Minaj zablistala je u Noći vještica u haljini dizajnera Juraja Zigmana 
  • Zanimljiva modna kreacija naglasila je seksepil slavne pjevačice, a objava na Instagramu sakupila je 2,3 milijuna lajkova! 
  • Pratitelji su u brojnim komentarima pohvalili novu kreaciju te prepoznatljiv Zigmanov stil 

„Apsolutno predivno! Nicki je pobijedila na Halloweenu 2022.“, „Postoji samo jedna kraljica“, "Znala sam da je ovo jedno od tvojih remek-djela... Napravio si fantastičan posao“, „Pojela je konkurenciju“, „Nicki, mogu li biti tvoj princ na bijelom konju?“, bili su tek neki u nizu pozitivnih komentara oduševljenih pratitelja. 

Možda vas zanima Svjetski celebrityji već su pokazali svoje Halloween kostime, neki su doista - jezivo dobri Rubrika Life&style Life&style

Nicki Minaj u haljini Juraja Zigmana | Autor: Instagram Instagram Nicki Minaj u haljini Juraja Zigmana

 | Autor: Instagram Instagram Američka reperica Nicki Minaj nosila je haljinu dizajnera Juraja Zigmana, koji je kreirao ovu haljinu posebno za ovogodišnju Noć vještica. Zigman je za Nicki dizajnirao dugu plavu haljinu u stilu 'Pepeljuge', a zanimljiva, pomalo futuristička i 'fetiš' modna kreacija naglasila je posebice grudi i stražnjicu pjevačice. Objava reperice na svom Instagram profilu u Zigmanovoj haljini sakupila je 24 sata nevjerojatnih 2,3 milijuna lajkova! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

Inače, Zigman je i prije surađivao te još uvijek surađuje s raznim svjetskim zvijezdama, najčešće repericama , hip-hop i pop pjevačicama poput Cardi B, Lizzo, Nicki Minaj, Megan Thee Stallion, Chloe Bailey, Christinom Aguilerom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

Možda vas zanima Ovi neodoljivo jezivi 'zombi keksići' savšeno se uklapaju u najstrašniju noć u godini Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram

Komentari 0