Moda
Julia Roberts, bermude

Julia Roberts nosi savršene kratke hlače za ljeto, a evo kako ih kombinirati

  • Kratke hlače nikada ne izlaze iz mode, a ovoga ljeta vraćaju se bermude, ali s pomakom
  • Prikladne su za svaku građu i odličan izbor za casual kombinacije

Kad pomisliš na kratke hlače, pomisliš li automatski na super uske hlače koje jedva pokrivaju stražnjicu? Krivo, vruće hlačice i dalje će dominirati plažama, ali kratke hlače su raznolikije nego što misliš i prikladne su za sve oblike tijela, ali i sve godine. Julia Roberts najbolji je dokaz s kombinacijom s crvenog tepiha koja pokazuje kako i kratke hlače mogu biti posebno elegantne i moderne.

Julia Roberts, Bermude | Autor: Instagram@simona_carignano Instagram@simona_carignano

Trik je u odabiru dužine kratkih hlačica, a trenutno veliki povratak imaju bermude. Kod odabira bermuda, idealno bi bilo da završavaju maksimalno 5 centimetara iznad koljena te da su malo šireg kroja. Tako se omogućava veća sloboda kretanja, a istovremeno kratke hlače široke siluete automatski čine da noge izgledaju vitkije. Modeli koji prekrivaju ​​koljena pak imaju suprotan efekt i vizualno skraćuju noge.

bermude | Autor: Instagram@hairbyruslan Instagram@hairbyruslan

bermude | Autor: Zara/Mango/Reserved Zara/Mango/Reserved

S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Mango (249,90 kn), Reserved (199,90 kn)

Bermude će najbolje izgledati usklađene uz potpetice i oversized sako (kao što je Julia Roberts nosila na filmskoj premijeri prošlog mjeseca), a na ovaj način kratke hlačice u trenu postaju odjeća za posao. Naravno, ako ti poslovni dress code to dopušta.

bermude | Autor: Bershka/Esprit/Zalando Bershka/Esprit/Zalando

S lijeva na desno: Bershka (199,90 kn), Esprit (359,00 kn), Polo Ralph Lauren (3.749,00 kn)

Za toplije dane kada je sako malo previše, biraj prozračne bluze dugih rukava, a bermude jednako dobro izgledaju i u kombinaciji s klasičnim polo majicama kratkih rukava. Umjesto visoke pete možeš odabrati jednostavne tenisice ili ravne sandale, a bermude će zasigurno vladati ulicama ovog ljeta!

Photo: Instagram@juliarobertsofficiall

Komentari 0