Moda

Judita Franković oduševila u dugoj haljini

Dodjela Nagrada hrvatskog glumišta za izuzetna umjetnička ostvarenja u 2012., koja se održala u subotu 24. studenog, privukao je veliki broj hrvatskih glumica i glumaca, a dress code je bio svečan. Njega je u potpunosti ispoštovala Judita Franković koja je blistala u dugoj haljini.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Judita Franković nije poznata samo po svojim glumačkim uspjesima nego i po svojoj ljubavi prema modi i svom izuzetnom stilu. Ona voli eksperimentirati, spaja ženstvene i retro komade u uspjele kombinacije koje su pravo osvježenje na hrvatskoj sceni.

Za ovu svečanu prigodu, Judita je odabrala dugu haljinu s potpisom dizajnerskog dvojca eNVy room. Gola leđa ove upečatljive haljine unose dašak seksipila koji je točno doziran da zadrži profinjenost i eleganciju, a ipak istakne žensku zavodljivost.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Upečatljiva boja osvježena je tankim zlatnim remenom kojeg je Judita kombinirala uz malu zlatnu večernju torbicu. Crveni ruž na usnama osigurao je dodatnu dozu glamura.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0