Moda

Judita Franković blista u retro stylingu

Započela je nova sezona hrvatskih modnih tjedana, a čast otvaranja pripala je Cro A Porteru. Poznati ljubitelji hrvatske mode posjetili su Laubu kako bi uživali u revijama Madame Demode, Renate Svetić i brenda Dioralop.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Najbolje odjevena zvijezda prve večeri bila je glumica Judita Franković koja je jedna od rijetkih Hrvatica koja se voli igrati s modom. Upravo zbog toga je pravo modno osvježenje. Jedna od vodećih karakteristika njenog stila je retro chic koji je bio prisutan i na Cro A Porteru. Glumica se odlučila za zelenu haljinu, klasične crne salonke i sako s pepita uzorkom.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Bračni par Dubravko Merlić i Željka Ogresta odlučili su se za crno-sivi styling. Moramo priznati da Željka izvrsno izgleda u uskim crnim tajicama. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Tihana Harapin Zalepugin ubraja se u najbolje odjevene žene hrvatske scene. Njeguje prepoznatljiv i upečatljiv stil, no ipak nikad u svojim kombinacijama nije ista ni monotona. Ona živi i nosi modu.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell S revija nisu izostali ni modni blogeri. Ana Karadžole i Ljupka Tanevska pojavile su se u dva stilski potpuno različita stylinga. Ana je vjerna svom minimalizmu, a Ljupka razigranim i šarenim kombinacijama.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na prvoj večeri Cro A Portera...

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0