Moda

Još jedan pogodak: Kate Middleton nosi haljinu iz snova

Mislili ste da je jesen odavno stigla? Ako je suditi prema ovoj haljini, ona je još uvijek (pre)daleko...

Nije tajna da je Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, prava zaljubljenica u modu. Svako njezino pojavljivanje u javnosti izazove nevjerojatan interes javnosti, a nije rijetkost da sve iznenadi svojim modnim odabirom.

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, Kate, William i Harry proveli su dan s oboljelima kako bi otkrili kako im najbolje pomoći kroz inicijativu koju su upravo oni pokrenuli, Heads Together. Uvijek dotjerana Kate za tu je priliku odabrala kreaciju dizajnerice Kate Spade.

 | Autor: Cover Images Cover Images

Iako temperature nepogrešivo najavljuju hladne dane koji nam stižu, Kate im je odlučila prkositi u pravoj proljetnoj haljini. Lepršava, ružičasta haljina sa cvjetnim printom istaknula je njezinu nježnu romantičnu stranu, ali i vitku liniju. Upravo je ovakav kroj haljina pravi 'must have' ove jeseni, a ako poželite kopirati njezin nepogrešiv stil i počastiti se identičnim modelom, morat ćete izdvojiti 498 dolara (oko 3300 kn).

No, požurite... Znate da sve što Kate odjene bude rasprodano još dok vi s nadom palite laptop i tražite web stranicu koja prodaje haljinu vaših snova...

 

Photo: Getty Images

Komentari 0