Moda
Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen? Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen? Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen? Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen? Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen? Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen?

Jesu li ovo najudobnije i najatraktivnije tenisice za jesen?

Da su tenisice najudobniji komad obuće, složit će se svatko, no teško je pronaći udoban, a ujedno stajliš model koji će ići na svaku kombinaciju. Ipak, čini se da smo jedan takav upravo pronašli.

Debelo smo zakoračili u jesen, a sivila i tmurnih dana zasad ne nedostaje. Budući da takvo vrijeme nerijetko utječe na naše raspoloženje, pa smo često razdražljivi ili loše volje, treba u svakodnevicu unijeti malo boja koje će nas oraspoložiti. I ne, zaista ne mlatimo praznu slamu - mnoga su istraživanja pokazala da boje itekako utječu na naše raspoloženje, a pogađate, upravo žarke boje imaju pozitivan učinak. Kako onda bolje uklopiti šarenu paletu boja u svakodnevicu od maštovitih i upečatljivih modnih kombinacija koje će unijeti malo svježine u takve tmurne dane?

"It" komad jeseni - tenisice

Kad je riječ o puloverima, košuljama, jaknama i kaputima, kombinacijama boja i uzoraka zaista nema kraja i uvijek možeš bez problema dati mašti na volju i složiti dojmljivu kombinaciju u kojoj ćeš se dobro osjećati. A da bi se dobro osjećala, osim živih boja, definitivno ti treba udobnost, a postoji li što udobnije od tenisica? Usto, idu na gotovo svaku kombinaciju i upravo su zato "it" komad jeseni. Ipak, ponekad nije lako pronaći udobne tenisice koje su ujedno trendi i stajliš. Baš zato smo se jako razveselili novim adidas ZX 2K Boost modelima koji će zasigurno obilježiti ovu hladnu sezonu. Jedinstveni i iznimno udobni modeli upečatljivih boja razvedrit će tmurne jesenske i zimske dane, a posebno će oduševiti mlade kreativce.

 | Autor: adidas adidas

 | Autor: adidas adidas

Budući da je adidas upravo njih imao na umu pri kreiranju ovog modela, među prvima koji ih s ponosom nose su popularni zagrebački trap kolektiv Kuku$, youtuber Marko Vuletić i influencerica Karla Zelić aka Superbabekillah. Osim što su ih genijalno isfurali, uvjerili su se da su zaista udobne.

Iako su adidas Originals ZX modeli već godinama inspirirani trkaćim modelima, ovom linijom adidas prelazi te granice i predstavlja nešto sasvim novo. Uz revolucionarnu tehnologiju izrade, ovaj model odlikuje moderan dizajn koji privlači pažnju zahvaljujući futurističkim detaljima, koji će apsolutno "podignuti" svaku modnu kombinaciju. 

Gornji mrežasti dio osigurava prozračnost i lako obuvanje te savršeno prianjanje uz gležanj, a BOOST tehnologija omogućuje ultimativnu podršku i dodatnu stabilnost zglobovima. Upravo zato iz adidasa poručuju da su ovo najudobnije tenisice na tržištu, a oni koji su ih već isprobali zasigurno će to i potvrditi. 

 | Autor: adidas adidas

Ono što nove modele adidas ZX 2K Boost čini posebnima svakako je zanimljiva ombre paleta boja. Ženski model dolazi s bijelim mrežastim gornjim dijelom i živopisnim potplatom, koji od prstiju prema peti iz žarkoružičaste prelazi u plavu, a muški model na potplatu prelazi iz plave u žarkocrvenu. Zato, ako tražiš udobne i atraktivne tenisice jedinstvenog izgleda s kojima ćeš "podignuti" modne kombinacije i izgledati stajliš u svakoj situaciji, potraži svoje adidas ZX 2K Boost tenisice u adidas, Buzz i The Athlete's Foot trgovinama diljem Hrvatske. 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0