Moda
Tenisice natikače

Jesu li mule tenisice najnoviji trend ružne obuće? Izgleda tako...

  • Tenisice natikače, poznate kao mule tenisice postaju sve traženiji modeli
  • Trend koji je dominirao u devedesetima dolazi u modernijem, ali robusnom izdanju
  • Kombinira udobnost tenisica, ali prilagođen ljetnim danima i visokim temperaturama

Tenisice kao dodatak visoke mode više nisu ništa iznenađujuće, a imali smo ih prilike vidjeti i na crvenom tepihu. Sve je krenulo s jednostavnim i minimalističkim bijelim modelima koji su do tada viđeni samo na teniskim terenima, a s vremenom je tenisica postala IT komad, neizbježan kod ljubitelja mode. Nije trebalo proći puno vremena da se u modu vrate „ružne“ tenisice, koje se nerijetko povezuju s udobnim i pomalo nemodernim modelima kakve su nosili naši očevi, a sada je veliki povratak doživio još jedan model – mule tenisica.

mule tenisice | Autor: Instagram@senemceliktattoo Instagram@senemceliktattoo

Mule tenisice ili tenisice natikače su upravo to, tenisice koje se na nogu jednostavno nataknu, baš poput natikača. Prednji dio je potpuno zatvoren i prati stopalo, dok peta ostaje potpuno otvorena.

mule tenisice | Autor: Skechers/Zalando/Tommy Jeans Skechers/Zalando/Tommy Jeans S lijeva na desno: Skechers (499,99 kn), Zalando, Diesel (674,00 kn), Tommy Jeans (699,90 kn)

Moramo odmah priznati kako ove cipele ne izgledaju previše laskavo na nogama, jer vizualno režu stopala i izgledaju glomazno. Ali, kao što svi znamo, moda je ciklična i možda te nostalgija povuče da odabereš baš ovu obuću za ljeto.

mule tenisice | Autor: Instagram@ yasminadaas Instagram@ yasminadaas

3 pravila za nošenje tenisica u 2022. Možda vas zanima Tri zlatna pravila za nošenje tenisica u 2022. godini Rubrika Moda Moda

mule tenisice | Autor: Instagram@sportchic.ru Instagram@sportchic.ru

Hibridna cipela sama po sebi kombinira najbolje od oba svijeta, tenisica i natikača – udobnost, jednostavnost i činjenicu da ti se noga neće „skuhati“ na visokim temperaturama koje su počele svakodnevno dominirati. A zašto odabrati mule tenisice umjesto klasičnih ljetnih natikača? Zato što one pružaju veću potporu od laganih sandala koje samo natakneš, a dodatna je prednost što štite nožne prste i tako nude bezbrižnu mogućnost dužih šetnji i obavljanja svih potrebnih obaveza u danu!

mule tenisice | Autor: adidas/Lacoste/Converse adidas/Lacoste/Converse S lijeva na desno: adidas x 032c (1.300,00 kn), Lacoste (770,00 kn), Converse (560,00 kn)

Modeli koji se mogu nabaviti nude opciju za svakoga. Od glomaznih i oversized tenisica koje zaista djeluju kao mala umjetnička djela, pa sve do klasičnih platnenih i prozračnih koje sjajno pašu uz ljetne kombinacije. Idealna opcija za sve ljubiteljice komfora i detalja koji plijene pažnju!

 

Nove Veja tenisice koje obožavaju plemkinje Možda vas zanima Omiljene tenisice princeza i plemkinja Catherine, Meghan & Co. dolaze u novom dizajnu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0