Moda

Jessica Alba blista u bež kaputu

Jessica Alba provela je dan u društvu svojih kćeri, šetajući se po jednom od mnogobrojnih američkih shopping centara. Tom je prilikom nosila ležernu, ali beskrajno elegantnu kombinaciju.

Iako se radi o dnevnom looku na slobodan dan, Jessica se potrudila da izgleda besprijekorno. Ona je onaj tip zvijezde koja će izgledati odlično i na putu do dućana. Nikada si neće dopustiti da izgleda loše. Tako se u ovom slučaju odlučila na kombinaciju ravno rezanog kaputa u svijetlobež boji koji je minimalistički padao gotovo do gležnjeva, bijelog T- shirta i uskih traperica.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Glumica pazi i na izbor samih materijala pa se tako odlučila za pamučni T-shirt, a u prozračne materijale odjenula je i svoju djevojčicu. Look je kompletirala bijelom torbom i laganim tenisicama u boji kaputa koji je apsolutno podignuo cijelu kombinaciju te izvukao maksimum elegancije iz nje.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Sukladno izboru odjeće, Jessica se odlučila za raspuštenu kosu i nimalo make upa. Prekrasna kakva jest, frizura i make up, nisu joj ni trebali. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0