Moda
Paula Sikirić

Jesenska kombinacija s traper sakoom, puna odličnih komada: pokazala nam ju je Paula Sikirić

  • Kombiniranje različitih tamnih boja, kao i tekstura te materijala okosnica je većine jesenskih kombinacija
  • U svojem je outfitu to vješto spojila i Paula Sikirić,  sa zanimljivim komadima poznatih brendova
  • Traper sako, opuštena crna haljina i torbica s monogramom samo su dio ovog odličnog stylinga!

Jesensko slojevito odijevanje nipošto ne mora predstavljati izazov ako pažljivo spojimo chic i udobne komade u outfit koji uvijek možemo nositi iznova! Neutralnije boje, laskavi krojevi i opuštenije siluete olakšavaju spajanje različitih modela, a na svojem nam je primjeru to odlično pokazala influencerica Paula Sikirić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Možda vas zanima Bež baloner je neizostavan dio naših jesenskih outfita, a ovi modeli nam se trenutno najviše sviđaju Rubrika Moda Moda

Paula je za posjet Zürichu odabrala jednostavnu crnu haljinu Staying In, brenda BÉBÉ by Dunja Jovanić, uz koju je nosila odličan traper sako iz kolekcije brenda Annakiki. Sako od trapera u plavoj boji klasičnog je kroja s velikim prednjim džepovima.

Struk je naglasila jednostavnim crnim remenom s metalnom kopčom, preko sakoa. U kombinaciji se istaknuo i voluminozni tamnosivi šal s resicama, kao i predivna YSL torba za nošenje preko tijela s monogramom brenda. Cijelu kombinaciju idealnu za jesenski dan Paula je zaokružila zlatnim chunky naušnicama te crnim čizmama.

Jelena Petrović Možda vas zanima Kaubojske čizme i dalje su omiljene, a ovako ih ujesen nose Jelena Petrović i Pamela Badžek Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @paulasik

Komentari 0