Moda

Jesen kakvu vide Jacquemus i Nike: nove tenisice iz suradnje dvaju brendova planule u trenu

  • Kada ove jeseni i zime na ljubiteljima sportske elegancije uočimo print naranče, jasno da je riječ o novoj suradnji Nikea i Jacquemusa
  • Tako su se rodile tenisice, majice, čarape i ženski topići koji se rasprodaju munjevitom brzinom
  • Suradnja je iznjedrila je tri hit boje, a u kombinaciji s jednim i drugim logom komadi su vrlo efektni

Upadljiva narančasta za tmurne jesenske dane, zašto ne? Tako bar najnoviju kolekciju vidi ekipa iz Nikea i Jacquemusa; dva su brenda još jednom udružila snage na vesele svojim poklonicima. Spoj sportske odjeće s prepoznatljivom otkačenošću Jacquemusa već su prepoznale mnoge ljubiteljice mode pa ne čudi što je kolekcija u vrlo kratkom roku skoro sasvim rasprodana.

Možda vas zanima Ljubiteljice Jacquemusa rado bi ispijale kavu u ovom posebnom kafiću - u obliku popularne torbice! Rubrika Life&style Life&style

Kao glavni komad iz Jacquemus + Nike jesenske kolekcije ističu se Nike J Force 1 tenisice kao inovativni hibrid već poznatog modela Air Force 1 i ACG Terra koje su ranije predstavljene u crno-bijeloj kombinaciji, a sada poprimaju novu dimenziju s prošivenim detaljima i narančastom bojom. Kako ističu, simbol suradnje ovog je puta naranča,koja se osim u boji, pojavljuje i kao print na modelima majici i hoodieca. Osim tenisica i majica, u ponudi Jacquemus + Nike kolekcije mogu se pronaći i sportski topovi kao i čarape s logom Nikea. Svi modeli (osim tenisica) dolaze u tri boje; bijeloj, smeđoj i rozoj, a kolekcija je dostupna kako ženama, tako i muškarcima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

 | Autor: jacquemus.com jacquemus.com Foto: Jacquemus+Nike, J Force 1 (170 eura)  | Autor: jacquemus.com jacquemus.com Foto: Jacqemus+Nike, majica dugih rukava (70 eura)  | Autor: jacquemus.com jacquemus.com Foto: Jacquemus+Nike, sportske čarape (18 eura)

 

Photo: Instagram @jacquemus

Komentari 0