Moda

Jesen bi mogao obilježiti ovaj baloner

Satenski kaput odnosno baloner već je proglašen jednim od najpopularnijih modela za jesen - i pronašli smo komade koje ćeš obožavati

Trendovi za jesen već nas naveliko obasipaju sa svih strana, a jedan model kaputa nam je posebno zapeo za oko. Radi se o dugom satenskom baloneru koji bi čak mogao zamijeniti tvoju kožnu jesensku jaknu.

U stvari je baloner, ali s obzirom da je izrađen od laganih, satenskih materijala, postaje jako prozračan i lepršav, što ga čini super modernim i trendi komadom. Ako ti je dosadio tvoj klasični baloner i želiš napraviti malu pauzu od njega na jesen, ovo bi mogao bit idealni zamjenski komad. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (350 kuna), Mango (125 kuna), Bershka (350 kuna)

Ono što nam se najviše sviđa jest činjenica da dolazi u velikom broju boja, dužina i krojeva. Neutralni i zemljani tonovi savršeno će se uklopiti s ostalim paletama boja tvog outfita, a ako si u all-black izdanju većinu vremena - ovo je savršen kaput koji će podići inače dosadnu kombinaciju. 

 | Autor: miss7 miss7 Dugi puderasti satenski kaput iz H&M-a (450 kuna) i dva ulova sa sniženja H&M-a (250 kuna)

Dizajneri su još prošle godine najavili saten kao nadolazeći materijal za jesen, kao i nešto nježnije tonove koje slobodno možemo nositi i u hladnijim mjesecima. Najveći problem trenutno nam je odabrati samo jedan...

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com S lijeva na desno: Elizabeth and James (810 eura), Haider Ackermann (1,340 eura), Tibi (405 eura)

 

Photo: Instagram

Komentari 0