Moda

Jennifer Lopez pretjerala na crvenom tepihu

Poznata pjevačica voli glamur i njeguje diva stil koji potpuno odgovara njenoj pojavi. Ona plijeni pozornost gdje kod krene, a njeni atributi poznati su diljem svijeta. Koliko god je to njena prednost, često ti isti atributi znaju uništiti styling. To se dogodilo na Topshop&Topman LA Opening Launch partyju.

Šljokice, statement nakit, blještavilo i upečatljivi modni dodaci – često je potrebno dobro odvagati što ide uz koji outfit. I pogotovo kad treba povući crtu. Jennifer Lopez htjela je ostaviti blještav dojam u Los Angelesu, no od šume nije se vidjelo stablo.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Kad se styling raščlani, vidljivo je da on sadrži itekako dobre komade koje bi odabrala svaka ljubiteljica mode. Šljokičasta haljina u isto vrijeme je glamurozna i ležerna – idealna za event poput ovog. Zvjezdane naušnice izvrsno odgovaraju uz podignutu i zalizanu frizuru. Trendi narukvice odabrala bi svaka žena, a glam prstenje idealno je za večernji izlazak. Sandale su zasebna priča – trendi upečatljiv komad u kojem bi rado proveli nadolazeću sezonu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images No, kad se cijela paleta statement komada kombinira na način koji je to učinila pjevačica, rezultat je stilsko pretjerivanje koje je uništilo jačinu svakog pojedinog komada. Jennifer Lopez sama po sebi plijeni pozornost. Ona je onaj tip žene koji privlači poglede gdje god se pojavi. Upravo zbog toga najbolje izgleda u jednom jakom komadu i ostalim dodacima koji upotpunjuju styling, a nemaju zasebnu modnu priču.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0