Moda

Jennifer Lopez mami poglede u crnom

Popularna J.Lo poznatija je po svojoj glazbenoj karijeri i mnogobrojnim ljubavnim skandalima nego po modnim kombinacijama. I dok se većinu vremena ne ističe osobitim stylingom, svako malo uspije iznenaditi modni svijet.

Jennifer Lopez za mnoge predstavlja utjelovljenje ženstvenosti i seksepilnosti. Uostalom, ona je jedna od rijetkih zvijezda koje ponosno ističu svoje izražene obline. Tako je i njen modni stil prvenstveno podređen njenoj prirodnoj ljepoti, zbog čega se na prvi dojam čini prosječnim.

 | Autor: Charles Guerin- Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL Charles Guerin- Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL Za razliku od većine poznatih ličnosti, J.Lo nikada nije slijepo slijedila trendove. Svoje modne kombinacije uvijek je birala u skladu sa svojim oblinama i situacijom - ističući svoje adute u glamuroznim prilikama te birajući jednostavniji styling u privatnom životu. No, svako toliko ostavila bi dojam na modne kritičare, nasreću češće pozitivan nego negativan.

Od looka djevojke iz susjedstva, kojim su dominirali blještavi modni detalji, velike frizure i mnoštvo nakita, Jennifer se s godinama razvila u elegantnu i ozbiljnu damu. Njen modni stil može se danas opisati kao klasičan i izuzetno ženstven, što dokazuje i ova modna kombinacija.

Crni kaput u kombinaciji s visokim crnim čizmama formula je s kojom ne možete pogriješiti. Iako kožni, kaput i dalje izgleda vrlo glamurozno, a Jennifer poput femme fatale. Smokey eyes i prepoznatljiva valovita frizura izvrsno se uklapaju u cijeli look.

 | Autor: Charles Guerin- Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL Charles Guerin- Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL Zanimljivost cijelom outfitu daju modni detalji. Crnu kombinaciju popularna je pjevačica odlučila razbiti bijelom torbicom s trendi zakovicama. Uz to, odabrala je duge kožne rukavice, također s detaljima od zakovica, koje su po nama možda i najbolji dio ionako odličnog stylinga. Naoružana zaraznim osmjehom, pjevačica je nas je ovaj puta definitivno osvojila svojim dobrim raspoloženjem i trendi izgledom.

U galeriji detaljnije pogledajte styling Jennifer Lopez...

Photo: Charles Guerin- Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL

Komentari 0