Moda 11. studenoga 2014.

Jennifer Lawrence je moderna Grace Kelly

Guliver Image/Getty Images.

Jedan od najiščekivanijih filmova godine ponovno je u kinima! „Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio“ imao je svjetsku premijeru koja je održana u Londonu 10. studenog, a svi objektivi bili su uprti u glavnu glumicu, novu miljenicu Hollywooda, Jennifer Lawrence.

Glumica je za tu prigodu ostala vjerna dizajnerskoj kući Christian Dior s kojom surađuje već neko vrijeme i pretežito na crvenom tepihu nosi haute couture kreacije. Jennifer se za ovaj važan event odlučila za bijelu dugu haljinu koja je naprijed nešto kraća. Uski gornji dio izvrsno naglašava široki damski donji kroj.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Jednostavna elegantna i nepretenciozna haljina ukrašena je crnim cvjetovima, a gola leđa profinjeno ističu i onu zavodljivu stranu popularne glumice. Frizura i make up  jednako su elegantni – blago su istaknute oči, a ostatak je prirodan. Kosa je podignuta u retro voluminoznu punđu te je ukrašena trakicom za kosu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Jedina zamjerka ovom red carpet looku je usmjerena na odabir cipela. Jennifer se trudila haljinu staviti u prvi plan te je odabrala neupadljive crne strap sandale koje joj nisu stajale besprijekorno. Kako su joj cipele široke na donjem remenu, prsti su joj cijelo vrijeme ispadali, što je zasigurno bilo neudobno. No, Jennifer to u niti jednom trenutku nije pokazala nego je blistala poput moderne Grace Kelly.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Više o samom filmu, koji u naša kina stiže 20. studenog, pročitajte ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije sa svjetske premijere...

Komentari 0