Moda

Jeleni Rozgi treba promjena: Traži nasljednika!

Točno u podne, na svojoj službenoj Facebook stranici, pjevačica je predstavila novu pjesmu i spot u kojem oduzima dah u zanimljivim outfitima...

Nakon što je nedavno izazvala pomutnju objavom da stiže nasljednik, Jelena Rozga imala je poprilično posla objašnjavajući kako je riječ o novoj pjesmi i spotu koje je upravo predstavila na službenoj Facebook stranici, a nosi naziv 'Nasljednik'.

"Vjerujem da ćete uz ovu pjesmu stvoriti najljepše uspomene ovog ljeta, da ćete se uz nju ljubiti, plesati, zabaviti i voljeti. Drage moje žene, budite prave „alfa žene“, budite sretne, ponosne i uzmite od života sve što vam pripada", poručila je pjevačica svojim obožavateljicama.

 | Autor: John Pavlish & Petar Vilović John Pavlish & Petar Vilović

Cijeli spot pršti seksipilom, a najviše su pažnje izazvali zanimljivi i trendi kupaći kostimi u kojima Rozga "tjera bivše ljubavi i traži nasljednika". Po svemu sudeći, čini se kako je i pjevačica zavoljela trenutno jedan od najvećih ljetnih trendova, jednodjelne kupaće kostime koji su se u velikom stilu vratili u modu.

 

Brojimo sitno do premijere Nasljednika! #tomorrow #noon #newsong #music #summer #summertime #soexcited #happy #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Zanimljive dizajne poput romantičnog cvjetnog uzorka, trendi natpisa i printa u koji će se zaljubiti svaka prava šminkerica potpisuje domaće dizajnerski dvojac Elfs, a mogu se nabaviti po cijeni od 450 kn u njihovom webshopu.

Inače, da je riječ o budućem hitu otkriva i činjenica da je spot u svega nekoliko minuta od objavljivanja pregledan više od 3 tisuće puta!

Photo: John Pavlish & Petar Vilović

Komentari 0