Moda
1/7

Jelena Veljača voli trendi komade

U četvrtak 13. ožujka u centru Zagreba otvoren je novi japanski restoran Akamaru. Među brojnim poznatim licima našla se i Jelena Veljača koja se odlučila za trendi komade u svojoj kombinaciji.

Suknja visokog struka izrađena od bijele kože ukrašena je metalnim detaljima, a Jelena ju je kombinirala uz svilenasti top i jednostavan crni sako bez kopčanja.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Iako je došlo toplije vrijeme, glumica je odabrala visoke crne čizme od brušene kože koje su se odlično nadovezale uz torbicu s potpisom Roberta Severa s crnim kožnim resicama. Iako je Jelena kombinirala sve trendi komade, dojam je bio vrlo ležeran i nimalo usiljen, a tome je pomogao i odličan make up.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Porculanska put i crveni ruž odlično se slažu, posebice kada se radi o mat nijansi. Tanka linija tušem i crna olovka uokvirili su oči, dok je blago naneseno rumenilo boje breskve na obrazima zaokružio look. Jednostavna punđica ostavila je naglasak na make upu, a Jelena je još jednom pokazala kako jako dobro zna kombinirati trendove s modnih pista jednako u odjeći i make upu.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika...

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0