Moda 07. lipnja 2016.

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie

Maja Kljaić.

Glumice su preuzele glavne uloge u A'marie ljetnom editorijalu 'Intuitivno ljeto' koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest

Dizajnerica Anamarija Brkić uvodi nas u ljeto 2016. svojim novim ljetnim kreacijama. Neutralne boje, oversize i voluminoznost dobivaju ulogu u prozračnim, lepršavim modelima. Krojevi na jedno rame, volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su A'marie haljine, tunike, suknje i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane. Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju mala stakalca, kamenčići, kristalne suzice, vezice te raznobojne ljuskice koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu.

 | Autor: Maja Kljaić Maja Kljaić

Dugi ljetni dani i svečane prigode na A'marie način nesputani su i ugodni. Dizajnerica i ovaj put prednost daje najkvalitetnijim materijalima - pamuku, lanu, svili, mikromodalu i tencelu. Raskošne svilene haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri.

 | Autor: Maja Kljaić Maja Kljaić

Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u A'marie ljetnom editorijalu 'Intuitivno ljeto' koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest.

 | Autor: Maja Kljaić Maja Kljaić

Modele iz nove ljetne A'marie kolekcije možete pronaći u A'marie butiku u Gundulićevoj ulici 19, Zagreb,  te na web shopu www.amarie-fashion.com.

Komentari 0