Moda
Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn 1/20 Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn

Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn

Jelena Rozga, i u jesenskoj sezoni, s ponosom nosi laskavu titulu brand prezentorice za Liu Jo

Popularna pjevačica tako je stala uz bok poznatim svjetskim modelima poput Karlie Kloss i Jourdan Dunn. Tvornica Katran poslužila je kao modna kulisa, dok se iza objektiva našao poznati fotograf, John Pavlish – zaslužan za fotografije Liu Jo modne arene u kojoj glavnu ulogu ima neodoljiva Jelena. Mješavina ženstvene elegancije, modernih krojeva i casual stila nove kolekcije ponosno slavi svaki aspekt samouvjerene putenosti Liu Jo žene.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Liu Jo je već postao omiljeni izbor svih ljubiteljca sofisticirane mode, a njihove prezentorice utjelovljuju ženstven i profinjen duh – Jelena je već dokazala da se svojim umijećem poziranja može mjeriti sa svjetskim top-modelima. Za Jeleninu šminku zaslužan je Saša Joković, a da elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz izvanrednih tonova i brige o detaljima, najbolje zna stilist Ivan Friščić, dok je za neodoljive lokne u Jeleninoj kosi zaslužan Zvonimir Franić. Jelena je doista pokazala kako prava dama treba izgledati, a njezin sofisticirani stil idilično spaja romantičnost s neprikrivenom privlačnošću u savršeno uravnotežen stil.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Neodoljiva jesenska kolekcija zapravo je lagani uvod u elegantnu zimu, dok se bezvremenska elegancija proteže kroz sve outfite. U novoj kolekciji, ljubiteljice Liu Jo-a, mogu pronaći komade koji će savršeno pristajati svakoj modernoj ženi, dok su accessories i footwear linije osmišljene na način da se mogu uklopiti u svaki moderan i urban outfit. Iz Liu Jo-a poručuju da su iznimni zadovoljni što je Jelena Rozga, sedmu sezonu zaredom njihova brand prezenterica za Hrvatsku. Osim kao jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i regiji, Jelena je poznata i po svom elegantnom, trendovskom stilu.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Suradnja Liu Jo-a i Jelene, započela je u jesen 2013. godine te je kroz predstojeće sezone dodatno ojačala. Jelena svake sezone nosi ključne komade iz Liu Jo ponude te doda svoj osobni dašak svakom outfitu zahvaljujući čemu se zaista ističe kao istinska Liu Jo žena. Za sezonu FW 16., snimanje se razlikuje od dosadašnjih – smješteno je u studiju te se čak kroz fotografije osjeti opuštena atmosfera i minimalistički pristup – elementi koji najbolje govore o Jeleninoj osobnosti i posebnom karakteru. Kroz fashion liniju, jeans modele i neizostavne accessoare, nova Liu Jo kolekcija donosi neodoljive komade za poslovne prilike, ali i slobodno vrijeme, dok idiličan spoj boja i monokromatskih uzoraka odlično naglašava najbolje od kolekcije.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Photo: John Pavlish

Komentari 0