Moda 03. travnja 2013.

Jelena Rozga pokazala goli trbuh

Ivo Čagalj/PIXSELL.

Jelenu Rozgu dosad smo uglavnom gledali u razigranim i ženstvenim modnim kombinacijama. No, za posljednji je nastup pjevačica odabrala hlače i kratku jaknu, kojim je istaknula nedostatke koje inače ne bismo uočili.

 | Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL Ivo Čagalj/PIXSELL

Povodom Svjetskog dana autizma, u splitskoj dvorani SC Gripe 2. travnja održan je humanitarni koncert "Za istinu – ja mogu sve". Sav prihod od ulaznica namijenjen je splitskom centru za autizam. Događaj su, uz mnogobrojne glazbene zvijezde koje su nastupale na koncertu, podržale i osobe iz javnog života.

Jelena Rozga svojim je nastupom razveselila više tisuća ljudi koji su prisustvovali koncertu. Međutim, svojom odjevnom kombinacijom nije oduševila. Njezin su outfit za nastup činile bijele hlače decentno ukrašene zakovicama i srebrnom linijom sa strane. Hlače, kombinirane s kratkom kožnom jaknicom, trebale su upotpuniti styling rokerice.

 | Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL Ivo Čagalj/PIXSELL

Premda se izazovna pjevačica može pohvaliti prilično vitkom i ženstvenom linijom kojoj laska gotovo sve što odjene, ovaj put uspjela je istaknuti nedostatke koje dosad nismo primjećivali. Dozu seksipila ovoj je modnoj kombinaciji trebao dati otkriveni trbuh, no uske hlače "dodale" su pokoji kilogram Rozginom inače ravnom trbuhu zbog čega cijela kombinacija djeluje neskladno.U svakom slučaju, top koji bi prekrio trbuh spasio bi cijelu stvar. Izazovnu pjevačicu navikli smo gledati u boljim izdanjima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0