Moda

Jelena Rozga nosi crveno odijelo, a mi smo pronašle high-street verzije

Naša poznata pjevačica sinoć je zablistala u predivnom eNVy room crvenom odijelu, a nama se toliko sviđa da smo odlučile pronaći njegove high-street varijante

eNVy room Showroom jučer je bio urbana džungla gdje su dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević prikazali svoju najnoviju kolekciju inspiriranu motivima tropskog bilja. Njihova velika obožavateljica je i pjevačica Jelena Rozga koja nikako nije htjela propustiti ovu priliku, a pojavivši se u crvenom odijelu nama je odmah zapela za oko!

Jelena je odabrala odijelo s potpisom eNVy rooma uz koje je nosila svoje omiljene Manolo Blahnik sandale. Podsjetila nas je koliko je crvena stvarno moćna boja i kako dobro stoji i plavušama i brinetama! 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Jelena Rozga

Bez brige, znaš da smo morale potražiti njegove nešto prihvatljivije inače i genijalne komade pronašle u našim omiljenim high-street trgovinama. Ako ti se crveno odijelo čini kao odlična ideja za tvoj sljedeći izlazak svakako obrati pažnju na naše favorite!

 | Autor: miss7 miss7 Zara odijelo (sako 299 i hlače 229 kuna), ASOS odijelo (sako 420 i hlače 300 kuna), Mango odijelo (sako 299 i hlače 199 kuna)

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0