Moda
1/7

Jelena Rozga je hrvatska Victoria Beckham

Jelena Rozga je u ponedjeljak 8. lipnja na imanju Marincel predstavljena kao novo zaštitno lice Garnier boja za kosu. Tom je prigodom obukla čak tri stylinga, a sva tri su bila s potpisom brenda Arileo.

Iako popularna pjevačica, u svojim odjevnim kombinacijama, često pribjegne prekratkoj suknji ili kakvom pretjeranom detalju, u zadnje nas vrijeme oduševljava svojom profinjenošću. Tako se ovaj put odlučila za minimalizam u vidu bijelog ženskog odijela, elegantne večernje haljine u istoj boji i bež pencil haljine s asimetričnim rukavima.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Gornji  dio odijela bio je sačinjen od stroge bluze s efektnim rukavima, a donji od uskih hlača koje su sezale do gležnja. Look je zaokružila bež salonkama, dok je nakit ovaj put gotovo izostao.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Crveni ruž i lak za nokte u istoj boji savršeno su naglasili ovu monokromatsku kombinaciju. Što se tiče frizure, tu se također odlučila na jednostavnost te je izabrala svoj uobičajeni duži bob. U bež kombinaciji, make up, frizura i cipele ostali su isti, s iznimkom male crvene torbice. 

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Zadnji styling, za potrebe kojeg je pjevačica obukla bijelu večernju haljinu nalik vjenčanici, u potpunosti je oduševio sve prisutne. Haljina naglašena tankim remenom sa zlatnim detaljom, istaknula je ženstvenost i zavodljivost Jelenine figure. I tu su odlično poslužili crveni ruž na usnama te crveni lak za nokte.

 | Autor:

Jelenina modna transformacija je nevjerojatna. Budući da je na početku karijere njegovala potpuno drugačiji stil, nismo mogli ni slutiti da će postaje ikona stila koja preferira jednostavnost i eleganciju. Za Jelenu sada slobodno možemo reći kako je hrvatska Victoria Beckham

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0