Moda 05. svibnja 2017.

Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo

Liu Jo.
Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo 1/14 Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo

Kolekcija s karakterom i romantičnom notom za modernu ženu

Jelena Rozga, i u osmoj sezoni, s ponosom nosi titulu brand prezenterice za najelegantniji talijanski brand – Liu Jo. Centar glavnoga grada poslužio je kao modna pozornica, a proljetno zelenilo pružilo je savršenu fashion kulisu u kojoj je atraktivna Splićanka imala glavnu ulogu.

 | Autor: Liu Jo Liu Jo

Iza objektiva našao se poznati zagrebački modni fotograf, Goran Čižmešija, koji je savršeno 'uhvatio' sve Jelenine outfite i pokrete, dok je za minimalističku šminku i romantične make up boje zaslužan kist Saše Jokovića. Za Jeleninu besprijekornu frizuru zaslužan je Salon Franić. 

 | Autor: Liu Jo Liu Jo
  
U novoj SS17 kampanji možemo vidjeti kako Jelena nosi spoj romantične elegancije, modernih krojeva i casual stila Liu Jo kolekcije, a sve prikazane modne kombinacije savršeno će pristajati svakoj modernoj ženi, dok su accessories i footwear komadi pomno birani kako bi se uklopili u svaki outfit.

 | Autor: Liu Jo Liu Jo

Naglašena ženstvenost, casual-chic stav i romantični detalji savršeno opisuju novu Liu Jo kolekciju za proljeće/ljeto. Glamuroznost, intrigantnost te raznolikost samo su neki od od elemenata koji krase kolekciju. Jelena vidi proljeće kao zaigranu modnu priliku u kojoj do izražaja dolazi naglašena ženstvenost i prikrivena romantičnost. 

 | Autor: Liu Jo Liu Jo
  
Osim što je poznata kao jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i regiji, Jelena je poznata i po svom trendovskom, romantičnom stilu. Suradnja Liu Jo-a i popularne pjevačice započela je u jesen 2013. godine te je kroz naredne sezone dodatno ojačala. U SS17 sezoni, Jelena nosi sve ključne komade Liu Jo kolekcije kojima daje svoj osobni dodir poput istinske Liu Jo žene. 

Komentari 0