Moda
Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose 1/7

Jednostavnost koja otkriva raskoš: Nova kampanja Vesne Spose

Spoji ljepote krajolika i kulturne baštine s najnovijim modnim trendovima u kampanji Vesne Spose snimljenoj u Opatiji

Svoju je dugogodišnju reputaciju ovdje potvrdila predstavivši sebi već svojstven profinjen i uglađeno atraktivan stil večernjih haljina i vjenčanica. U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok su istovremeno ukrašene raskošnim detaljima, uzorcima i materijalima.

 | Autor: Robin Pretković Robin Pretković

Kroz svoj 25-godišnji rad Vesna SPOSA je usavršila kreiranje večernjih haljina i vjenčanica visoke kvalitete koje naglašavaju sve ono što ženu čini predivnom, a to najbolje pokazuje i najnovija kampanja. Ove jeseni i zime Vesna SPOSA nudi nepogrešive „statement“ haljine žarkih boja i hrabrih uzoraka koje će obogatiti ormar svake samouvjerene žene. 

 | Autor: Robin Pretković Robin Pretković

Nadahnuće je nedvojbeno bilo bajkovito okruženje Grand hotela Kvarner u Opatiji, najstarijeg i samim time najposebnijeg hrvatskog hotela na Jadranu i parka Angiolina koji se proteže oko njega. Fotografije kolekcije i ovaj put potpisuje Robin Pretković, a plodonosna je suradnja nastavljena i s modelima – haljine su ponosno nosile Ivana Mišura, bivša Miss Universe Hrvatske i Nikolina Miletić Minovska koje sa svojom elegancijom, samouvjerenošću i ljepotom savršeno odražavaju Vesnu SPOSU.

 | Autor: Robin Pretković Robin Pretković

Ovom je kolekcijom Vesna SPOSA privukla mnoge odvažne dame, a svoje vjerne pratiteljice počastila svježim nastavkom davno započete priče o nepogrešivom modnom izričaju.

 | Autor: Robin Pretković Robin Pretković

Cijelu kampanju pogledajte u galeriji.

Photo: Robin Pretković

Komentari 0