Moda

Gigi se presvukla šest puta u jednoj večeri

U moru glazbenih nagrada nedostajala je kategorija kojom bi se slavnoj manekenki odalo priznanje za modna ostvarenja

Sinoć su oči cijelog svijeta bile usmjerene prema svjetlima Los Angelesa. Naime, tamo je održan American Music Awards, a na mjestu voditeljskog para ovog puta su se našli Gigi Hadid i Jay Pharoah.

Kako bi bila sigurna da će ostaviti potpun dojam, Gigi je u jednoj večeri promijenila čak 6 odjevnih kombinacija. I naravno, uspjela je svakom od njih okupljene ostaviti bez daha.

Tako će se o neobičnoj crvenoj haljini s potpisom modne kuće Versace sasvim sigurno još dugo pričati.

 | Autor: Getty Images Getty Images No, ni drugi outfiti nisu prošli nezapaženo pa je pojavivši se na pozornici u kratkim hlačicama i jakni s naglašenim ramenima te efektnim detaljima mnoge vratila u "lude osamdesete".

 | Autor: Getty Images Getty Images Besprijekornu liniju naglasila je uskom haljinom u nude boji.

 | Autor: Getty Images Getty Images Iako naizgled decentna, crna duga haljina u prvi plan stavila je dekolte i vitke noge Gigi Hadid. Osim u haljinama, pozornicom je prošetala i u pomalo netipičnoj odjevnoj kombinaciji - prozirnom kombinezonu koji također potpisuje Versace.

 | Autor: Getty Images Getty Images Za crveni tepih odabrala je dva trenda koja gotovo svaka žena obožava - čipku i gola ramena. Ovu kreaciju potpisuje Roberto Cavalli.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0