Moda

Jedno od boljih izdanja Katie Holmes

Katie Holmes je zablistala na crvenom tepihu u New Yorku u ponedjeljak 11. kolovoza. Povodom premijere svog novog filma ''The Giver'', popularna glumica odabrala je puderastu haljinu s neobičnim detaljima na leđima.

Haljina s potpisom Zaca Posena naglašava liniju tijela, dok je puderasta nijansa naglasila put.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Gornji dio s dubljim V izrezom i nabranim materijalom istaknuo je dekolte, a haljina se zatim pruža u blagi A kroj do koljena. Zanimljiv detalj zasigurno je dodatni materijal na leđima koji elegantno pada i asocira na svojevrstan plašt. Katie je uz haljinu kombinirala srebrne salonke sa zmijskim uzorkom i statement komade nakita. Naušnice i narukvice Lorraine Schwartz osvajaju svojim crvenim, ružičastim i bijelim tonovima i jako se dobro nadovezuju na haljinu.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Glumica je kosu podignula u visoku punđu, a make up je u potpunosti prilagodila haljini. Blagi smokey eyes i nježno ružičasto sjajilo na usnama zaokružili su look u potpunosti primjeren crvenom tepihu i filmskoj premijeri. S obzirom da Katie već dulje vrijeme nismo imali prilike vidjeti u glamuroznijim izdanjima, veselimo se novim kombinacijama.

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0