Moda

Jedna sasvim posebna KLISAB kampanja

Iris Hazler, glavna urednica portala Budi.IN i Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, dizajneri brenda KLISAB nakratko su zamijenili uloge. Iris je sjela u vrući stolac i odgovarala na seriju brzopoteznih KLISAB pitanja, a sve to nakon foto shootinga. Novinarka kao model i zvijezda, a dizajneri kao novinari, formula su za zabavan intervju koji pleše na rubu da postane klinč modnih insidera.

KLISAB: Priznaj nam, koji ti je draži - Kliškinić ili Šabarić?

IRIS: Prvo pitanje pa odmah u glavu! Zaista ne volim takve situacije u kojima moram birati, ali ako već forsirate – Kliškinić. Čisto iz razloga jer sam Tomislava prvog upoznala na polufinalu Portanova Fashion Incubatora, a igrom slučajnosti smo nakon toga dijelili taxi. Naime, u to vrijeme živjeli smo u istom kvartu, a poznato je da podsljemenska zona spaja ljude.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

KLISAB: Polufinale PFI-a nam bio nam je prvi susret. Odmah ti se svidio naš rad?

IRIS: Za portal Budi.in pratila sam polufinale Portanova Fashion Incubatora gdje sam imala prilike vidjeti sve radove mladih dizajnera. Tu ste mi odmah zapeli za oko, a potpuno me osvojili na samom finalu PFI-a gdje ste i pobijedili. Sve ostalo je povijest.

KLISAB: Znači, bili smo ti favoriti?

IRIS: Mislim da je sve jasno iz prošlog odgovora, hahaha.

KLISAB: Nismo imuni na komplimente, ali priznaj nam – ima li nešto što bi promijenila kod nas? Kritiziraj, jaki smo.

IRIS: Ja bih samo ubacila malo boja, jer sam papagaj i volim sve šareno. Ali estetika se razlikuje, baš kao i osobni ukus – tako da ću radije šutjeti.

KLISAB: Gdje bi sve nosila KLISAB odjeću?

IRIS: Iskreno, ne razlikujem casual i svečanu odjeću, tako da bih svoje KLISAB komade nosila u svakakvim prilikama. Od odlaska na posao, raznih evenata pa sve do svečanih situacija. Nisam u krugu ljudi koji se žene i udaju, ali KLISAB komad idealan mi je i za svadbu.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

KLISAB: Koji ti je najdraži KLISAB komad?

IRIS: Od odjeće definitivno prsluk koji sam nosila i na samom snimanju, ali prvo mjesto mi zauzimaju ogrlice koje volim nositi na zaista svakakve kombinacije.

KLISAB: Jesu li su ti onda draže torbe ili nakit?

IRIS: Nakit, ali posljednju kolekciju torbi s upadljivim bojama kao detaljima obožavam. Bez svoje torbe/ruksaka u posljednje vrijeme ne izlazim iz kuće, a super su mi i reakcije djevojaka koje me zaustavljaju na ulici uz sramežljiv upit gdje sam je nabavila. :)

KLISAB: Vratimo se na glavnu temu. Koja je bila prva pomisao kada smo te pozvali na snimanje? I zašto si pristala?

IRIS: Prva pomisao bila je da me pitate koga bih vam mogla predložiti kao modele (smijeh). Pa mali šok kad sam shvatila da želite mene jer nisam tip za ''ispred kamere'', već sam uvijek ja ta koja je iza kamere. Pristala sam prvenstveno jer jako cijenim rad KLISAB brenda, jednako privatno i poslovno, a znala sam i da neće izostati dobra zabava.

KLISAB: Iako smo radili, i to 14 sati – odlično smo se proveli. Kada si vidjela završni materijal, jesi li požalila što si pristala?

IRIS: Ni na trenutak! Odlična atmosfera od samog dolaska u Katran, super ekipa na snimanju, od Petre i Branke koje su se pobrinule da zablistamo, a ja sam čak dobila i volumen u kosi! Pa preko Jure Perišića koji je izvukao najbolje iz nas (čak sam naučila i famoznu ''kornjaču'' koja ubije podbradak). Naravno, i kolegice s ostalih portala i magazina s kojima je uvijek dobar provod.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

KLISAB: Kad' negdje čuješ KLISAB prvo pomisliš?

IRIS: Dobar izlazak! Šalim se, pomislim na mladi dizajnerski dvojac s velikim ambicijama i kvalitetnim radom koji polako, ali sigurno osvaja modnu publiku.

KLISAB: Rumenimo se! A gdje nas onda vidiš za 10 godina?

IRIS: Vidim vas kao poznati dizajnerski duo čije kolekcije i revije svi jedva čekaju, a čiji komadi žive divlji život na svim ljubiteljima i ljubiteljicama mode! :)

KLISAB: Potpisujemo svaku tvoju i hvala ti na svemu! Nikako ne smijemo zaboraviti spomenuti i odličan autorski tim koji nam je pomogao u realizaciji ovoga projekta. Jure Perišić potpisuje fotografiju, šminku Petra Sever uz asistenticu Ninu Pejnović, dok su za stiliziranje kose zadužene Branka Trohar i Jelena Brnić iz Boye by BBK.

Photo: Jure Perišić

Komentari 0