Moda 23. listopada 2013.

Jedna haljina na tri načina

Goran Jakuš/Pixsell.

Poznata fotografkinja i ljubiteljica mode, Mara Bratoš, predstavila je u utorak 22. listopada u Profil Megastoreu svoju novu izložbu 'Kazališni krupni planovi', a za tu prigodu je odabrala svoju trenutno najdražu kariranu haljinu.

U posljednje vrijeme fotografkinja ne izlazi iz jedne odjevnog komada – tamna karirana haljina s dugim rukavima Marin je favorit za ovu jesen. Upravu nju je odabrala i za otvaranje svoje nove izložbe. Pogledajte kako Mara kombinira istu haljinu za tri različite prigode.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell U utorak je odlučila haljinu nositi uz debele crne najlonke, sive sandale i tamnozelenu kožnu jaknu. Kako ne bi previše zatvorila gornji dio, podigla je kosu, a od modnih dodataka je odabrala zlatne naušnice i tanki remen oko struka.

 | Autor: Anto Magzan/Pixsell Anto Magzan/Pixsell Za predstavljanje nove kolekcije brenda Henri Lloyd u Mare storeu 10. listopada, fotografkinja je najdražu haljinu kombinirala također uz crne debele najlonke, crni sako s blago naglašenim ramenima te crnim čizmama. I za ovu kombinaciju Mara je odabrala iste zlatne naušnice te je podigla kosu.

Za premijeru kazališne predstave 'Na dnu' u Hrvatskom narodnom kazalištu, Mara je ponovila sličan styling. Iste čarape, iste čizme i ista haljina, tek je remen drukčiji. Za ovu prigodu odabrala je nešto jači make up i pletenicu koja ide sa strane.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell Svaka žena ima svoj najdraži odjevni komad. A kad kupimo novi koji je bio ljubav na prvi pogled, često ne izlazimo iz njega. Marinu ljubav prema novoj haljini u potpunosti razumijemo. No, za pojavljivanje u javnosti Mara bi ipak trebala malo razmisliti što nosi. Pojaviti se na tri eventa u istom mjesecu u istom styling, bez obzira na njenu oduševljenost kariranom haljinom, je ipak monotono. Mara to može puno bolje!

U galeriji detaljnije pogledajte kako Mare kombinira svoj trenutni najdraži odjevni komad...

Komentari 0