Moda

Jedinih pet suknji koje zaslužuju mjesto u tvom ormaru

Možda je baš sad pravo vrijeme za sezonsko čišćenje garderobe, a od gomile komada koje ti vise u ormaru ponekad ti se čini da ni sama više ne znaš što odjenuti

Ako ti je ovo svakodnevni problem, digni ruku: želiš izgledati sređeno, ali ti se ne da provoditi sate ispred ormara i ogledala smišljajući savršeni outfit. Ruka ti je u zraku? Imamo rješenje!

Napuni ormar klasičnim komadima za koje ti neće trebati planiranje unaprijed i kojima ćeš se svakog dana iznova rado vratiti. Što se tiče sukanja, sve što trebaš jest uložiti u pravih pet komada koji te nikad neće razočarati, a svim onim "nemam što obući" danima - upravo je odzvonilo.

Casual suknja koju možeš nositi umjesto traperica

Traperice i t-shirt zauvijek će nam biti jedna od omiljenih kombinacija, ali u onim danima kad poželiš malo promijeniti svoj uobičajeni outfit - jednostavna, pamučna suknja iznad koljena A-kroja razbiti će monotoniju. Ugodna i opuštena kombinacija koja će te spasiti u ovim vrućim ljetnim danima. Pobjeda! 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Nike (35 dolara), Bershka (80 kuna)

Fancy suknja koje će zamijeniti svaku haljinu

Treba ti i jedna suknja luksuznijeg izgleda zbog koje ćeš zaboraviti na sve svoje haljine u ormaru. Glamurozni detalji, poput šljokica, izgledati će jednako elegantno i uz najobičniji crni top, a fokus će i dalje ostati na suknji. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (100 eura), H&M (50 eura)

Midi suknja koje ti stoji kao salivena

Midi suknja univerzalno dobro stoji na svima i odgovara svim oblicima tijela. U prijevodu: nemaš je razloga ne imati u svom ormaru. Idealno bi bilo da je midi suknja visoko strukirana i dobro krojena oko bokova jer ćeš na taj način vizualno izdužiti noge.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (200 kuna), Zara (200 kuna), H&M (50 eura)

Pencil suknja u kojoj se osjećaš kao šefica

Nema veze radiš li u uredu ili ne, pencil suknja je jedan od najvažnijih komada. Ljepota ovog komada je u njezinoj raznolikosti. Može se nositi uz blejzer i štikle, ali i uz T-shirt i tenisice. Ovo je jedan od onih komada čija će ti se investicija itekako isplatiti.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: ASOS (55 dolara), Zara (200 kuna), ASOS (134 dolara)

Maxi suknja koju možeš nositi u više sezona

Elegantna, ugodna i raznovrsna. U toplim sezonama, možeš ju nositi uz lepršavi top i sandale, a kad temperature padnu dodaj joj neku pletenu vesticu i gležnjače. Kako ipak ne bi izgledala neprilagođena sezoni, biraj neutralne nijanse i printeve umjesto (pro)ljetnih cvjetića i obožavat ćeš ju cijelu godinu. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: ASOS (55 dolara), H&M (30 eura), ASOS (33 dolara)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Getty Images

Komentari 0