Moda

Jedinih 10 modnih dodataka koje svaka žena treba u kolekciji

Crna torbica, okrugle naušnice, mačkaste naočale - imaš ili ih sve? Ovih pet modnih dodataka zaslužuju mjesto u tvojem ormaru...

Nije važno kakav je tvoj osobni stil niti voliš li nositi više ili manje modnih dodataka. Nekim komadima je zauvijek mjesto u tvom ormaru jer su klasični, bezvremenski i uvijek u modi. Nakit, cipele i torbice itekako mogu pokvariti ili popraviti tvoj cijeli outfit, a kad ne znaš čime dovršiti svoj outfit, ovih deset komada će ti UVIJEK biti od pomoći. I nema šanse da s njima pogriješiš...

Jednostavne naušnice

Male, jednostavne naušnice imaju posebnu vrijednost i klasiku. Izgledaju elegantno i sofisticirano, a opet mogu ostaviti dojam kao da si se potrudila više nego što ustvari i jesi. 

Torbica na lancu

Koja to cura u svojoj kolekciji nema jednu klasičnu torbicu na lancu? Možeš ju nositi na nekoliko različitih načina, u apsolutno svim prilikama i UVIJEK Izgleda trendi, elegantno i cool - i to u isto vrijeme!

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Sunčane naočale

Znamo da žene često u svojoj kolekciji imaju i nekoliko desetaka sunčanih naočala, a sve što ti treba je jedan dobar, kvalitetan par koji najbolje pristaje tvome licu. Jesu li to avijatičarske naočale ili cat-eye, svejedno je. Uvijek biraj model koji najbolje pristaje baš tebi i tvojim crtama lica.

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

 

Možda vas zanima Sigurni smo: ovo je modni dodatak koji ćemo nositi Rubrika Moda Moda Klasični ručni sat

Ako već ne želiš običan crni kožni remen na satu, možeš odabrati i klasičan zlatni ili srebrni model. Jedan klasičan sat zaslužuje se naći u kolekciji svake žene, a toliko ćeš mu se puta rado vratiti da će ovo biti jedna od boljih investicija sa tvoje shopping liste. 

Crne salonke

Ne trebamo ništa ni reći, zar ne? Crne salonke su klasične, bezvremenske i uvijek tako savršene. 

 

Objavu dijeli ⋆Lana⋆ (@bisous.fee)

Kožni remen

Dobar kožni remen može ti doslovno trajati zauvijek! Nikada nije zastarjeo i uvijek tako savršeno komplementira tvojim trapericama. 

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Možda vas zanima Super cijene: Pronašli smo sve najljepše ruksake do 200 kuna! Rubrika Moda Moda

Statement naušnice

Ako nisi fan velikih okruglih naušnica, takozvanih ringova, uvijek možeš odabrati jedan viseći model za sebe. Ovakve ćeš naušnice rado nositi u svim svečanijim prilikama ili trenucima kada tvojem looku nedostaje malo maštovitosti. 

Dnevna torba

Klasična vrećasta, prije svega prostrana torba komad je koji ćeš nositi nebrojeno puta. Iz istog razloga, upravo je ovakav model najbolja moguća investicija jer je tvoja dnevna torba tvoj suputnik kroz život, zar ne?

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Statement cipele

I najjednostavniji all-black outfit će ubojite statement cipele podići na novu razinu. Jedan ovakav par zaslužuje se naći u tvom ormaru, investicija u njih će ti se uvijek isplatiti. 

 

Objavu dijeli Victoria (@inthefrow)

Photo: Instagram

Komentari 0