Moda

Jean Paul Gaultier napravio pravi show

Zločesti dečko francuske mode, dizajner Jean Paul Gaultier, uvijek priredi nešto novo zbog čega svi ljubitelji mode znaju da će njegova revija biti pravi show. A ona održana u subotu 28. rujan to je uistinu i bila!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Ovaj put na modnoj pisti manekenke nisu pozornost plijenile svojih hodom i kreacijama koje nose, dizajner im je dao priliku da prikažu i svoju osobnost. Razigrana i vesela revija odvijala se pred modnim žirijem, a glavne zvijezde su bile Coco Rocha, Hannelore Knuts i Karlie Kloss.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Revija je otvorena crnim rokerskim kombinacijama koje su izazovne, seksipilne i drske. Nagli, ali prikladan prijelaz ostvaren je uz pastelnu i nježnu boju kože koja naglasak stavlja na romantiku i ženstvenost. Crvena i topla smeđa osvježavaju kolekciju i unose neočekivanu twist.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Bio je to pravi show kojeg će ljubitelji mode pamtiti ove sezone. Jean Paul Gaultier je ponovno kroz svoje kreacije pokazao drskost, a prikazani show ponovno je pokazao da je Jean i dalje jedan od glavnih francuskih showmana na modnoj pisti.

U galeriji detaljnije pogledajte dio fotografija iz nove kolekcije...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0