Moda

Je li Zara stvarno iskopirala Stella McCartney torbicu?

Falabella torbica Stelle McCartney dobila je svoju high-street verziju, naravno, a gdje drugdje nego u Zari

Jedno je sigurno, svima nam omiljena Zara baš jako voli inspiraciju pronalaziti kod nekih puno luskuznijih, dizajnerskim imena...Sigurno nismo jedini koji su to primijetili, ili? Danas nam je za oko zapela nova torbica iz Zare koja neodoljivo podsjeća na popularan Stella McCartney Falabella model. 

 | Autor: Zara Zara Shopper torba sa zakovicama, 299 kuna

Zarin shopper sa zakovicama dolazi u crnoj boji i ukrašen je metalnim zakovicama oko ruba torbe. Također, njegove ručke za rame u obliku lanca još su jedan razlog zašto nam se čini inspiriran upravo Stellinim modelom. Sličnosti su zaista velike, a najveća razlika između ova dva modela je naravno - cijena. Stella McCartney Falabella mini košta 5 000 kuna, dok Zarin model možeš kupiti za samo 300 kuna. 

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Stella McCartney Falabella mini, 675 eura

Najbolje od svega je to što ovaj Zarin model, osim klasične veličine, postoji i u manjoj verziji! Mini shopper dolazi u ružičastoj i srebrnoj boji, a izgleda apsolutno isto kao i veći model. 

 | Autor: Zara Zara Mini shopper torba sa zakovicama, 299 kuna

Što kažeš? Vidiš li isto što i mi? Jesmo već krenuli prema Zari? Nevjerojatno je koliko svaki put pogode i oduševe s ovako trendi inspiriranim komadima. 

 | Autor: Zara Zara Mini shopper sa zakovicama, 299 kuna

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0