Moda

Je li vam poznata Jelenina haljina? Pogodite tko ju je nosio na Oscarima

Obje dame blistale su u puderasto ružičastoj haljini koju, vjerovali ili ne, potpisuje jedan high street brend

Dašak hollywoodskog glamura na ovogodišnju dodjelu Porina donijela je Jelena Rozga. Pjevačica je blistala u elegantnoj haljini s volanima, dostojnoj crvenog tepiha dodjele Oscara. Ne vjerujete? Razuvjerit će vas glumica Rooney Mara koja je na ovogodišnjoj Vanity Fair Oscar zabavi nosila upravo ovu istu haljinu.

 | Autor: arhiva arhiva

A ako ste pomislili kako se radi o nekom skupom dizajnerskom komadu i tu ste se prevarili, jer haljinu potpisuje jedan od vaših omiljenih high street brendova, kojeg slavne dame u posljednje vrijeme sve češće biraju za glamurozne događaje. Prozračnu plisirana haljina u puderasto ružičastoj nijansi dio je nove H&M  Conscious Exclusive kolekcije, a vjerovali ili ne, načinjena je od BIONIC-a, recikliranog poliestera izrađenog od obrađenog plastičnog obalnog otpada. Podatna tkanina korištena za elegantnu plisiranu haljinu dokazuje kako je sasvim prirodno da najbolji stilovi idu ruku pod ruku s osviještenosti o okolišu.

 | Autor: arhiva arhiva

I zaista, obje su dame izgledale predivno u ovom glamuroznom high street komadu, koji se na sam pogled nikako ne razlikuje od haljina s potpisom velikih dizajnerskih imena. H&M  Conscious Exclusive kolekcija bit će dostupna od 20. travnja, a dok čekate, bacite oko na haljine iz aktualne ponude brenda koji su također dostojni svakog crvenog tepiha:

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 296 kn

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 370 kn

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 1845 kn

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 370 kn

Photo: arhiva

Komentari 0