Moda

Hrvatica nova street style zvijezda New Yorka?

Zgodna blogerica, influencerica i vlasnica stranice XOXO Sonja Kovač ovih dana obasipa nas slikama iz Velike Jabuke. Naime, Sonja je jedna od uzvanica na Tjednu mode u New Yorku što nam izaziva zavist

Posjetiti New York u bilo koje doba godine zvuči kao sjajna ideja, a kada svoj posjet američkoj metropoli obaviš za vrijeme Tjedna mode, to je još posebniji doživljaj. Zna to i Sonja Kovač, koja je prije tri dana stigla tamo. Prvu sliku iz zračen luk na Instagramu je objavila kada se tek spremala na put. U putni kovčeg je zasigurno složila hrpu stvari za posjete revijama i gala večerama. Njezin simple putni outfit se sačinjavao od crne majice kratkih rukava, svijetlih traperica mom fit kroja i neizostavne Gucci Dionysus torbe.

Već sljedeći dan zablistala je u prugastom odijelu i bijelom kratkom topu. Umjesto klasičnih štikli i očekivane torbe, Sonja je svoju Twin Set torbicu svezala oko struka, dok je na nogama imala Gucci tenisice. U ovom izdanju ju je uhvatio poznati street style fotograf Szymon Brbrzóska, koji stoji iza street style bloga The Style Stalker.

Saznali smo isto tako da Sonja trenutno odmara u lancu hotela Archer, a pogled iz apartmana joj je doista nevjerojatan. Naime, lijepa blogerica gleda ravno u Empire State Building.

Posljednje javljanje svojoj Instagram zajednici iz New Yorka Sonja je imala prije desetak sati. Našla je super fotogeničan sladoled sa šarenim mrvicama s kojim se jednostavno morala slikati! Odjenula je rozu traper jaknicu koju je nosila kao košulja, a kombinirala ju je s metalik suknjicom. Omiljenu ljetnu frizuru, top knot, i dalje nosi. Sonja, izgledaš odlično!

Photo: Instagram

Komentari 0