Moda

Je li ovo najšljokičastija Zarina kolekcija ikada!?

Zara je danas lansirala novu kolekciju, koju jednostavno rečeno obilježavaju - šljokice! Nalaze se na svemu što možeš zamisliti, a mi obožavamo SVAKI komad

Manje od dva mjeseca dijeli nas do Nove godine, a već sigurno znaš što to znači - vrijeme je za šljokice! I krzno. I perlice. I bisere. I resice. Jedan od omiljenih high-street brendova brojnih Hrvatica upravo je lansirao fantastičnu kolekciju za blagdansko vrijeme i nema tog komada koji ne želimo u svom ormaru ove zime. Od haljina i jakna pa sve do torbica i cipela, šljokice ponovno vladaju!

U cijeloj Zarinoj kolekciji ima najviše haljina, prema tome nema šanse da ne pronađeš barem neku za sebe. Mini šljokaste haljine kompletno su preplavile tvoju omiljenu trgovinu i ako si u potrazi za jednom ovakvom - sada je idealni trenutak da se ugrabiš ultimativno savršeni novogodišnji outfit!

 | Autor: Zara Zara Šljokaste haljine: roza (299 kuna), srebrna (299 kuna) i zelena (299 kuna)

Ako nisi neka prevelika obožavateljica šljokica, mogle bi ti se jako svidjeti i ostale party haljine iz kolekcije. Crveni off-the-shoulder model fantastičan je i za blagdane, ali ćeš ju nositi još dugo nakon novogodišnjeg doba. 

 | Autor: Zara Zara Crvena haljina (229 kuna), maxi haljina (399 kuna), mini šljokasta (279 kuna), midi na preklop (299 kuna)

Predstavljamo ti apsolutnu pobjednicu: šljokastu blejzer-haljinu naglašenih ramena i V-izreza koja doslovno vrišti "nosi me za Novu godinu!". Senzacija!

 | Autor: Zara Zara Šljokasti blejzer-haljina (499 kuna)

Osim haljina, obožavamo i party topove koji su tako savršeni za svaki tulum koji imaš u planu ovih blagdana. Sve što ti treba uz ovakav statement top su tvoje omiljene hlače i neke ubojito dobre cipele!   | Autor: Zara Zara Šljokasti top (149 kuna), top sa resicama (229 kuna), bodi s ukrasima na ramenima (199 kuna)

A kad smo kod ubojito dobrih cipela... Smijemo ti predložiti jedan od ovih fantastičnih modela? Možda si više cura za klasične party cipele, ali ako želiš eksperimentirati s modnim trendovima - sock-boots, protkane sjajnim nitima, apsolutno će te oduševiti!

 | Autor: Zara Zara Štikle (699 kuna) ili čizme (399 kuna)?

Svaka dobra kombinacija zaslužuje još bolji kaput, a ako je jedan super popularan ove sezone, onda je to svakako jakna od umjetnog krzna. Obožavat ćeš ovaj dugi crni kaput od imitacije krzna, ali i genijalna party jakna s resicama idealna je za sve lude blagdanske tulume. 

 | Autor: Zara Zara Dugi krzneni kaput (699 kuna) ili jakna s resicama i šljokicama (399 kuna)?

Kako najbolje zaokružiti look? Naravno, torbicom! Kakvu god kombinaciju odabrala, nikako ne možeš pogriješiti sa super jednostavnom crnom torbicom na lancu. Ako smijemo primijetiti, ove nam se godine smiješi jedna super stajliš zima...

 | Autor: Zara Zara Torba na lancu (699 kuna), krznena torbica (179 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0