Moda
Donna Lugonja Petković

Je li ovo ljetni baloner ili samo haljina? Donna Lugonja Petković uvijek nosi maštovite kombinacije...

  • Donna Lugonja Petković u posljednjih je nekoliko dana nosila čak dvije haljine koje su nam privukle pažnju
  • Dok je jedna idealna za svakodnevne casual, ali ženstvene kombinacije, druga je savršena za svečane prigode
  • Donna je obje haljine jednostavno stilizirala s tek nekoliko modnih dodataka

Donna Lugonja Petković poznata je po svojem ženstvenom stilu i garderobi koju čini mnoštvo haljina raznih modela, koje voli nositi u svim prilikama. Influencerica nas je posljednjih dana tako oduševila s čak dvije haljine, koje je nosila casual i svečane prilike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna🍬 (@donna.bombonna)

Kratku bež haljinicu čiji kroj podsjeća na baloner, s ukrasnim zlatni, gumbima, vezanjem u struku te ukrasima na rukavima, Donna je kombinirala u svježem ljetnom outfitu s visokim čizmama u gotovo jednakoj bež nijansi te bijelom ovalnom torbicom brenda DeMellier London. Styling je upotpunila sivim sunčanim naočalama i zlatnim nakitom i sjajno pokazala kako nositi čizme ljeti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna🍬 (@donna.bombonna)

Druga Donnina haljina koja nam je privukla pažnju je ona koju je odabrala za nedavnu proslavu svojeg rođendana. Mini haljina u svježoj plavoj nijansi s potpisom Mihano Momose ima veliki ukrasni trodimenzionalni cvijet s prednje strane, jedan od najvećih trendova ovog ljeta, a Donna je haljinu elegantno kombinirala s jednostavnim salonkama.

Dora Martinović Možda vas zanima Hrvatice ga vole: Dora Martinović nosi sunčano žutu haljinu popularnog brenda koji je otvorio dućan u Zagrebu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @donna.bombonna

Komentari 0