Moda

Je li ovo baloner ili jakna ili prsluk? Svo troje! Na ovom komadu sve možeš odvojiti i sve ponovno spojiti

  • Prijelazno razdoblje koje nam se bliži, uvijek nam zadaje glavobolje kada je u pitanju odijevanje
  • U jednom trenutku nam je hladno, a u drugome se već kuhamo i rijetko kada uspijemo složiti idealan outfit 
  • Savršeno rješenje za to pronašli smo na Zalandu gdje smo naletjeli na baloner s odvojivim dijelovima u kojemu ti sigurno neće biti niti vruće niti hladno 
  • Pročitaj također: 5 lookova za prijelaz s ljeta na jesen koje dodajemo svojoj listi inspiracija

Praktični odjevni komadi koji se u trenutku mogu transformirati u nešto sasvim drugo, jedni su nam od najdražih. Volimo ih jer ih na taj način možemo nositi na mnoštvo outfita, ali i tijekom dužeg razdoblja jer se savršeno prilagođavaju raznim vremenskim uvjetima. Jedan od takvih komada je i baloner koji smo pronašli na Zalandu čiji se dijelovi mogu odvojiti i spojiti kako bi dobili tri komada s kojima ćemo se 'pokriti' tijekom prijelaznog razdoblja, ali i cijele jeseni. 

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Zign, baloner (sa 128 snižen na 96,95 eura)

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Zign, baloner (sa 128 snižen na 96,95 eura)

Ovaj baloner brenda Zign dolazi u zagasitoj, zeleno-sivoj boji te mu dužina seže do polovice listova što ga čini midi modelom. Najzanimljivije kod njega je to što se gornji dio, zajedno s dugim balon rukavima, može skinuti nakon čega nam ostaje strukirani prsluk midi dužine s jedne strane, a crop jakna dugih rukava sa širokim ovratnikom s druge. Kad se opet spoje imamo - baloner! Dakle, ovaj odjevni komad je zapravo 3 u 1 - baloner, prsluk i jakna koje vrlo lako možemo spajati ili rastavljati ukoliko nam bude vruće ili hladno. Može li bolje i praktičnije od ovoga? Mislimo da ne. 

Ovaj je baloner načinjen od mješavine pamuka i liocela zbog čega je u isto vrijeme prozračan, ali i vodootporan što i očekujemo od komada koje ćemo najviše nositi u kišnim jesenskim danima. 

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Zign, baloner (sa 128 snižen na 96,95 eura)  | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Zign, baloner (sa 128 snižen na 96,95 eura)

Kao što smo već rekli, ovaj smo baloner pronašli na Zalandu, a njegova cijena iznosi 128 eura, no trenutno se nalazi na popustu pa ga možeš nabaviti po sniženoj cijeni od 96,95 eura. No, čini se da se njegova praktičnost sviđa brojnima jer se prilično brzo rasprodaje pa ti savjetujemo da požuriš u shopping. 

Možda vas zanima Ovaj bezvremenski baloner je toliko omiljen da je već na posljednjim komadima u web shopu Rubrika Moda Moda
Photo: Zalando

Komentari 0