Moda

Jared Leto voli crni minimalizam

Dodjela filmskih nagrada u Las Vegasu održana u ponedjeljak 21. listopada okupila je brojna poznata glumačka lica. Među uzvanicima se najviše istaknuo Jared Leto u svojoj jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Osim po glumačkoj i glazbenoj karijeri, Jared je poznat i kao veliki ljubitelj mode s kojom se voli poigravati i kombinirati raznovrsne stilove. Za svečanu večer na kojoj je osvojio nagradu za glumca u usponu, Jared se odlučio za minimalističku kombinaciju. Klasično crno odijelo kombinirao je uz crnu košulju i crne cipele, a jedini detalj u boji je bio nebesko plavi rupčić u džepu odijela.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Iako se odlučio za minimalistički styling, Jared je pažnju plijenio i zbog svoje duge kose i brade. Glumac već dulje vrijeme njeguje pomalo boho stil ombre frizure u kombinaciji s poludugom bradom. Iako je duga kosa kod muškaraca diskutabilna pojava, Jared odlično nosi taj trend i izgleda ozbiljno i muževno. Klasično odijelo je uz frizuru i bradu dobilo pravi Jaredov potpis, a krajnji dojam je opušten i elegantan.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0