Moda

Jacquemus šeširić stvoren je za postizanje cool girl vibre, a i cijena mu je pala. Evo tko ga sve nosi

U posljednjih nekoliko godina modni brend Jacquemus postao je jedan od najpopularnijih na svijetu, a moglo bi se reći da je zarobio i srca domaćih djevojaka. Njegove torbe viđamo na brojnim stylish djevojkama, a najpopularnije modele rasprodaje brzinom munje. Osim njegovih torbi, veoma su popularni i njegovi šeširi koji su inspirirani ribičkim modelima. Kada se prvi puta pojavio, mnogi su bili iznenađeni kako šešir koji je nose ribiči dok stoje pokraj rijeke može postati trend, ali čini nam se da se modni brendovi sve više inspirirani ovim sportom, sjetimo se samo ribarskih sandala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Matic (@miammatic)

Jacquemus šešir dolazi u raznim bojama, a poseban je po tome što su krajevi obruba u izrezanom materijalu te su prepuni končića. Kao i svaki ribarski šešir i Jacquemus model ima trakicu koja visi s njega te se može zategnuti kako ne bi pao s glave dok puše vjetar. Vrlo brzo je ovaj model postao veoma popularan, a imali smo ga priliku vidjeti kao modni dodatak i kod brojnih domaćih influencerica.

Jacquemus ribarski šešir je komad koji zaista čini veliku razliku u modnoj kombinaciji te je iz obične pretvara u onu koju bismo vidjeli na časopisu na stranici najbolje odjevenih djevojaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenaleko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Jacquemus ribarski šešir nema nisku cijenu, posebno jer je riječ o šeširu, ali je u isto vrijeme fora komad koji mijenja cijeli outfit. Njegova originalna cijena je između 120 i 180 eura, ovisno o modelu, a mi smo ovaj u narančasto-žutoj verziji pronašli na web trgovini LuisaViaRoma na sniženju i sada mu je cijena 78 eura. Ako ćeš kupiti dizajnerski komad ovoga ljeta, neka to bude Jacquemus šešir jer je totalno drugačiji od svega.

 | Autor: Foto: www.louisaviaroma.com

 | Autor: Foto: www.louisaviaroma.com

 | Autor: Foto: www.louisaviaroma.com

 

Photo: Instagram @jelenaleko

Komentari 0