Moda

Izvrstan dnevni styling Ivane Nanut

Hrvatice imaju jedan vidljiv problem kad je odabir stylinga za evente u pitanju – u želji da se ostavi što bolji dojam, većina bira glamurozna večernja izdanja koja su često pretjerana. Ivana Nanut je pokazala da i u casual dnevnog looku možemo ostaviti itekako dobar dojam.

Čini se da je odabir prikladnog stylinga za evente mnogima težak zadatak. Naime, svi pribjegavaju večernjim koktel haljinama, a „obični“ komadi duboko su zakopani u ormaru. Na svjetskoj sceni poznate javne osobe često za posebne događaju biraju dnevne opuštene kombinacije u kojima ipak djeluju sređeno, no sve samo ne usiljeno.

U Hrvatskoj je situacija nešto drukčija. Rijetke su javne osobe koje znaju vješto nositi casual izdanja na crvenom tepihu. Zbog toga se i za dnevne evente biraju večernje kombinacije, što je sve samo ne primjereno. Dnevni event u samom početku je opušten i casual, a takav treba biti i styling. Naravno, s dozom chica. A to je uspjelo novinarki Ivani Nanut.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Na otvaranju coffee boutiquea i lounge bara „Pompette“Ivana Nanut je bila najbolje odjevena gošća. Zablistala je u trendi kombinaciji s daškom retra. Bijele kratke hlače visokog struka izvrsno pristaju uz retro košulju ukrašenu mašnom. Bezvremenski komad je baloner koji podiže svaku kombinaciju. Trendi notu Ivana je dodala uz pomoć upečatljivih „traper“ sandala. Jednostavna frizura i vidljiv, no minimalan nakit upotpunili su look. Zamjerka ide samo odabiru prozirnih najlonki na otvorene sandale, no uz ovako dobar styling, sve opraštamo!

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0