Moda

Iznenađenjima nema kraja! Osvoji Zalando poklon bon u vrijednosti 750 kuna!

  • Vjerno pratiš naše Christmiss adventsko darivanje i veseliš se saznati koja je današnja nagrada?
  • Danas imaš priliku osvojiti Zalando poklon bon u vrijednosti 750 kuna!
  • Sviđa ti se što vidiš? Posjeti miss7 na Instagramu i uključi se u naš nagradni natječaj

Blagdanska sezona omiljeni nam je dio godine zbog svega lijepog što donosi sa sobom. Veselimo se otvaranju poklona u društvu najmilijih, no prije toga potrebno je odraditi pripremu i provjeriti jesmo li svima kupili sitnicu ili dvije. Znamo da Božić može imati nepovoljan utjecaj na novčanik, i zato smo za tebe pripremili genijalan poklon koji će ti uštediti novce.

U suradnji sa Zalandom jednu čitateljicu darujemo poklon bonom u vrijednosti 750 kuna! Zalando je vodeća europska online modna i lifestyle platforma koja od 2008. donosi modu od glave do pete za više od 49 milijuna aktivnih kupaca na 25 tržišta. U ponudi na webshopu i u aplikaciji očekuje te preko 2000 brendova pa vjerujemo kako ćeš na Zalandu s lakoćom pronaći ono što tražiš.

To znači da 750 kuna možeš potrošiti na sve one božićne poklone koje si planirala kupiti mami, bratu, dečku... ili staviti sebe na prvo mjesto i počastiti se svim onim preslatkim haljinama, vestama i cipelama koje već neko vrijeme škicaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miss7 (@miss7.hr)

Jesmo li uspjeli privući tvoju pažnju? Sve što trebaš napraviti da bi ovaj poklon bon stigao baš u tvoje ruke je posjetiti miss7 profil na Instagramu gdje trenutno traje naše veliko Christmiss adventsko darivanje.

Pronađi fotku sa Zalando poklon bonom i odradi tri jednostavna koraka: zaprati @miss7.hr i @zalando, lajkaj objavu i u komentaru označi osobu koja bi također voljela osvojiti poklon bon, nakon čega ćeš biti bliže osvajanju nagrade.

Igramo se do petka, 23. prosinca 2022. u 12 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0