Moda

Izbjegnite promašaje: Ove komade nemojte kombinirati s tajicama

Tajice su popularnije no ikad, no prije nego u njima izađete iz kuće, provjerite radite li modne greške

Zbog rastezljive tkanine i prianjajućeg oblika, tajice definitivno spadaju u kategoriju "problematičnih" odjevnih komada, no njihovoj udobnosti jednostavno je teško odoljeti. I baš sada popularnije su no ikad te su prodavanije čak i od traperica, a fashionistice su obranile njihovu ulogu hlača. Stoga je pravo vrijeme da napokon u tajicama prošetate i izvan teretane, no kako ne biste riskirali dobar stil, s nekim odjevnim predmetima ih nikako ne biste smjeli kombinirati. Otkrijte koji su to komadi, te čime ih je najbolje zamijeniti:

Bodi

U kombinaciji bodija i tajica izgledat ćete poput gimnastičarke ili balerine, a takav look ipak nije za šetnju gradom. Umjesto bodija, obucite bijelu majicu i kožnu jaknu, a za dodatnu prekrivenost možete i svezati vestu oko struka.

 | Autor: arhiva arhiva Bijela majica, Zara, 99,90 kn

Topići za izlaske

Iako se tajice lako prilagođavaju raznim outfitima, u suštini se ipak radi o sportskom komadu, koji ne može izgledati dobro u kombinaciji sa šljokičastim topićem. Umjesto toga, radije se usredotočite na jakne, veste, kimona... A s kombinacijom bomberice i tajica nikako ne možete pogriješiti.

 | Autor: arhiva arhiva Bomber jakna, H&M, 298 kn

Štikle

Kao što smo već napomenuli, ne smijete zaboraviti da su tajice primarno namijenjene za sport. Baš zato sa štiklama nikako ne mogu izgledati dobro, no to ne znači da ih možete kombinirati samo s tenisicama. Balerinke i ravne čizmice također su dobar izbor.

 | Autor: arhiva arhiva Balerinke, Zara, 199,90 kn

Haljine i suknje

Taj look ostavili smo u ranim 2000-ima, a sada se tajice, umjesto s haljinama i suknjama, kombiniraju s predimenzioniranim džemperima i dugačkim košuljama.

 | Autor: arhiva arhiva Predimanzionirana majica, Pull&Bear, 119,90 kn

"Crop" topići

Iako tu kombinaciju često viđamo na brojnim slavnim damama, uvijek preko svega nose i jaknu, koja sve ublažava. Jedino tako možete i sami isprobati ovu kombinaciju, ako ju namjeravate nositi i izvan teretane.

 | Autor: arhiva arhiva Kožna jakna, Mango, 699,90 kn

Nakit

Osim ako se ne radi o nekom minimalističkom komadu nakita, poput tankog lančića ili malih naušnica, sve drugo u kombinaciji s tajicama izgledat će smiješno. Želite li svom looku dodati malo sjaja, radije odaberite metalik tenisice.

 | Autor: arhiva arhiva Tenisice, Bershka, 229,90 kn

Sada kada ih znate kombinirati, OVDJE pronađite najljepše tajice iz trgovina.

Photo: arhiva

Komentari 0