Moda 15. travnja 2016.

Izađite iz kuće i pokrenite se: Vježbe koje možete izvoditi u prirodi

asos.
1/8

Zaboravite na teretanu i druge vježbe u zatvorenom prostoru. Pravo je vrijeme da izađete u prirodu i na svježem zraku radite omiljenu tjelovježbu

Ljeto je iza ugla, a vi još niste započeli s prirpemama za bikini  tijelo? Ne brinite se, još uvijek je pravo vrijeme da se do plaže dovedete u top formu, posebice sada kada su krenuli topliji dani. Ako vam kronično fali motivacija, sjetite se samo onog trenutka kada ćete se prvi put ovog ljeta skinuti u badić i zamislite samo kako ćete to ponosno napraviti, krenete li već sad malo raditi na sebi. Možda ste do sad već isprobali teretnu, fitness i grupne aerobik programe na zatvorenom koji vam se i nisu baš svidjeli i odustali ste od njih već nakon prvih mjesec dana. A zašto ne biste radije isprobali neke aktivnosti na otvorenom. Brojne zvijezde baš na taj način održavaju svoju savršenu liniju, a vježbe koje možete izvoditi na otvorenom su neograničene.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

U prirodi možete čak vježbati i one vježbe koje se inače rade u zatvorenom. Beyonce je, naprimjer, iznijela jogu u svoje dvorište. Također, tu su i klasični vanjski treninzi, poput trčanja, a ako vam to baš i ne leži, šetnja će također biti jako korisna za  vašu liniju. Bickl i role također su odlični saveznici u postizanju fit forme, a to zna i model Karlie Kloss.

 | Autor: Splash Splash

Igranje s djecom također je odlična tjelovježba, možete igrati tenis, badminton, odbojku, frizbi ili jednostavno loviti jedno drugog. U svakom slučaju, jedino što će vam trebati su dobre tenisice, a ako želite pri tome izgledti cool, idealan izbor su nove Reebok Classic kožne tenisice, u kojima ćete poželjeti otići i na kavu.

 | Autor:

U galeriji pogledajte najnovije modele i odabrerite svoje omiljene. 

Komentari 0