Moda

Iz koje je bajke došetala ova prolaznica u "uskršnjoj" haljini? Pa... iz Moschinove

Ovakav je outfit teško ne zamijetiti. Ne znamo je li to bila i namjera ove prolaznice ili je jadnostavno kupila ovaj doista poseban komad jer se u njega zaljubila, ali svakako je uspješno privukla pozornost. Kako i ne bi! Za početak, a skoro i za kraj, odjenula je vrlo originalnu haljinu koja privlači ne samo skoro pa florescentnom zelenom bojom već i isprintanim motivima na njoj. 

Mislim, ovdje su pilići, i zečići, i patkice, i cvijeće, i pčele. Utjelovljenje Uskrsa i uskršnjih motiva, kao haljinica koju bi neka vrijedna mama sašila svojoj djevojčici za prigodnu priredbu u vrtiću. Ali nije. Ovaj otkačeni dizajn ima ime i to veliko ime: Moschino

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Riječ je haljini iz apsolutno lude kolekcije za proljeće/ljeto 2022. s potpisom Jeremyja Scotta koji je bio kreativni direktor Moschina od 2013. do 2023., a koji je odavno izgradio reputaciju "posljednjeg buntovnika mode". Apsolutno model koji treba znati nositi i imati hrabrosti za to - jer jasno je da će privlačiti poglede.

Crnokosa dama haljinu je kombinirala s ništa manje upadljivim modnim dodacima. Metalik ružičastom prošivenom torbicom (brend nismo proniknuli, priznajemo) i natikačama s resicama i kitten potpeticom. A ljubav prema razigranim komadima iščitava se i iz nakita koji nosi - naušnice u obliku balerine, prstenje različitih oblika, a na vrhu kažiprsta je anđelak, ako dobro vidimo.

Ukratko, užitak je vidjeti nekoga tko uživa u modi. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukić

Komentari 0