Moda
1/11

Ivica Klarić slavi 10 godina rada

Ivica Klarić, jedan od najpoznatijih i najcijenjenijih modnih dizajnera u Hrvatskoj, ove godine slavi 10. godina od pokretanja IK STUDIA, brenda koji je kroz godine postao sinonim za izradu najkvalitetnijih hrvatskih odijela. Povodom te značajne modne godišnjice Ivica će u subotu, 16. ožujka na Perwoll Fashion.hr-u održati veliku reviju. Desetogodišnju proslavu na pisti Perwoll Fashion.hr-a Ivica najavljuje posebnom modnom kampanjom.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Glavni protagonist i zaštitno lice kampanje za sezonu jesen-zima 2013/2014. mladi je Vlaho Arbulić, koji je pred objektivom Jelene Balić izvrsno predstavio Klarićeve tri linije – poslovnu IK liniju za ozbiljnog muškarca, casual liniju te IK Studio young. Kampanja je snimana u prekrasnom abijentu Ministry Of Beauty u Zagrebu, a za Make up & Hair pobrinula se Silvija Stojanović. 

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić U prvom planu je kolekcija za jesen zimu, koja se temelji na nepresušnoj engleskoj klasici, najudobnijim komadima muških odjevnih predmeta, sakoa, kaputa, jakni i hlača. Moglo bi se reći da se radi o bezvremenskim komadima koji su naglašeni detaljima i koji su kao takvi karakteristični za kolekcije IK Studija. Linije prisutne u kolekciji su svakako slim fit, a isto tako je prisutan i konfor koji je „must have“ za sljedeću sezonu. Kolekcija je u tamnim tonovima, a smeđe, plave i sive, uz to i bež nijanse se protežu i u detaljima poput paspula, gumba,  u kombinaciji na pojedinim odjevnim predmetima. Neizostavna crna okosnica je kolekcije i u teksturama i u gramažama.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Na samoj reviji na Perwoll Fashion.hr-u Ivica će predstaviti reinterpretirane komade iz prethodnih kolekcija IK Studija koji su vješto uklopljeni u novu kolekciju. Time se pokazuje bezvremenost samih komada, odnosno stil koji u ovom slučaju nadilazi trend.

Jako je lijepo pripremati reviju za 10. godinu postojanja vlastitog brenda. S jedne strane sam iznimno uzbuđen i sretan, dok s druge strane pokušavam na to sve gledati kao još jednu reviju u nizu i kao samo jedan korak dalje. Sada predstavljam kampanju koja najavljuje samo djelić toga što ćete u subotu vidjeti na pisti Perwoll Fashion.hr-a“, izjavio je Ivica Klarić.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Punih 10. godina prošlo je od kada je Ivica Klarić otvorio vrata svojeg IK Studija. U tom velikom razdoblju Ivica je oduševljavao javnost svojim iznimnim kolekcijama i kampanjama iz sezone u sezonu. Kreirajući i muške i ženske modele postajao je sve jača i zapaženija karika u hrvatskom modnom lancu. Zadnjih 6 sezona okrenuo se kreiranju i izradi isključivo muških kolekcija te ga vrlo često nazivaju kraljem hrvatske muške mode. Poznat je po svojoj visokoj estetici, besprijekornom kroju te fenomenalnoj izradi po mjeri. 

Ekskluzivnom revijom Ivica Klarić će u subotu, 16. ožujka zatvoriti ovosezonski Perwoll Fashion.hr. IK Studio Ivice Klarića nalazi se na adresi Teslina 12.

U galeriji detaljnije pogledjate novu kampanju...

Photo: Jelena Balić

Komentari 0