Moda

Ivana Patricia: ''Visoka sam 181 cm, vitka i sve mi je ili široko ili kratko. Upomoć!''

  • Ivana Patricia objeručke je prihvatila naš izazov i prijavila se na Answear.hr nagradni natječaj u kojem smo 4 sretnika odlučili nagraditi modnim makeoverom
  • U sklopu projekta Shape of You popularna online trgovina Answear.hr osigurala je za Ivanu Patriciju odjeću i obuću u vrijednosti 3.500 kuna koju je za nju birala poznata stilistica
  • U videu pogledaj kako se mlada scenografkinja snašla pred kamerama i je li zadovoljna novim modnim komadima

Svaki oblik tijela je prekrasan i ljepota je baš u toj različitosti, ali ponekad nije jednostavno razumjeti pristaje ili nešto ili ne pristaje našoj figuri i zašto. Zato je miss7 u suradnji s vodećom online modnom trgovinom Answear.hr pokrenuo projekt Shape of You.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Čitatelje i čitateljice koji muku muče sa spajanjem stajlinga i odabirom odjeće pozvali smo da se prijave na naš nagradni natječaj i iz prve ruke dobiju niz modnih savjeta i šoping trikova koje je za njih pripremila poznata hrvatska stilistica Ivana Pavić. Osim savjeta kako uspješno pronaći svoj stil i izbjegavanja najčešćih grešaka te recepta za super šoping, Answear.hr je četiri dobitnika odlučio bogato nagraditi - kući su ponijeli 3.500 kuna vrijednu odjeću, obuću i modne dodatke koje je samo za njih odabrala stilistica!

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Zahvaljujući Ivaninim savjetima i istančanom modnom nepcu koje rješava sve nedoumice vezane uz odjeću, mlada scenografkinja Ivana Patricia Đilas Čeranić pronašla je rješenje svojih problema i kući otišla bogatija za nekoliko genijalnih komada odjeće i obuće.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Na Answear.hr nagradni natječaj prijavila se instinktivno. Naime, u šopingu nije mogla pronaći vestu koja ima dovoljno duge rukave koji odgovaraju njenoj vitkoj i visokoj figuri. Pomalo iznervirana jer je kući otišla praznih ruku, Ivana je naišla na naš članak i odlučila se prijaviti. ''Visoka sam 181 cm, vitka i sve mi je ili široko ili kratko. Upomoć!'', pisala nam je Ivana Patricia.

Čini se kako je odluka da se prijavi na natječaj bila itekako ispravna, jer stilistica je za nju pronašla modne komade koji savršeno odgovaraju ne samo njenoj figuri, već i njenom razigranom stilu odijevanja.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović Ivana Patricia nosi: sako Only, pulover Benetton, hlače Marella, čizme Answear Lab - sve dostupno na Answear.hr

Ivana Patricia visoka je 181 cm i ima manekensku figuru što je, figurativno rečeno, savršeno platno za pojedine odjevne komade koji ne pristaju svakome, poput primjerice poslovnih crop hlača koje niskim djevojkama mogu vizualno skratiti figuru. Ove genijalne Marella hlače stilistica je uskladila s crvenim Benetton puloverom, visokim crnim čizmama s potpisom brenda Answear Lab i efektnim sakoom vječnog pepita uzorka.

Kako ti se sviđa ovaj outfit? Baci oko na video i pogledaj kako je Ivana Patricia reagirala na svoj modni makeover te koje joj je savjete dala stilistica. 

Projekt miss7 Shape of You organiziramo u suradnji s web-shopom Answear.hr koji nudi tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Answear.com postoji od 2011. godine, prisutan je u 8 europskih država te odsad i u Hrvatskoj. Adut ovog web-shopa je jednostavna i brza dostava unutar jednog do dva dana kao i besplatni povrat proizvoda za narudžbe iznad 300 kn te program Answear Club koji ti donosi niz iznenađujućih ponuda! 

Photo: Sandra Šimunović

Komentari 0