Moda

Ivana Nanut i zimi nosi cvjetni uzorak

Nakon što je dugoočekivani film talentiranog redatelja Quentina Tarantina napokon stigao i u hrvatska kina, brojne poznate ličnosti nisu propustile priliku da među prvima pogledaju novi svjetski hit. Na premijeri je bila i popularna novinarka Ivana Nanut.

U hladnim zimskim danima navikli smo gledati sive, jednolične modne kombinacije, koje su pravi odraz tmurnog vremena. Hrabri su oni koji se bore protiv zimskog sivila, kako odjećom tako i dobrim raspoloženjem. Jedna od njih je i voditeljica Ivana Nanut, koja je za ovu priliku odabrala kreaciju s potpisom kuće Borna&Fils. Zbog veselog, cvjetnog printa, Ivana je privukla brojne poglede.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Šareni uzorak poput ovog dovoljno je upečatljiv sam za sebe te stoga zahtijeva jednostavnost ostatka kombinacije. Uz crne čizme, jedini modni detalj bio je ručni sat. Voditeljica tako nije imala ni torbicu, priklonivši se novom celebrity trendu, po kojem sve više poznatih ovaj najvažniji modni dodatak ostavlja kod kuće.

Iako je izbor printa i kroja ovog odjevnog predmeta pomalo upitan, moramo pohvaliti njenu modnu odvažnost. Neobično je vidjeti ovakav uzorak u zimskim danima, što nam je izmamilo osmijeh na lice, unatoč strogom kroju i zatvorenosti kombinacije.

Dodatni plus jest ležernost cjelokupnog outfita, s obzirom na prigodu. Odlazak u kino nije toliko glamurozan događaj, kakvim ga smatraju mnoge naše zvijezde. Ravne cipele i opušten look idealno odgovaraju ovoj prigodi te nam se sviđa što Ivana Nanut dijeli isto mišljenje. 

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0