Moda

Ivan Rakitić i Raquel Mauri jedan su od najstylish parova, 5 njihovih kombinacija bismo rado kopirali

  • Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri posljednjih nekoliko dana pune novinske stupce, a razlog tome je nogometašev prelazak u Hajduk
  • Iako se ovoga ljeta sve vrti oko sporta, nama je još uvijek draža mode, a nismo mogli ne uočiti koliko se ovaj par voli dotjerivati pa čak i modno usklađivati
  • Raquel Mauri na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije sa suprugom, a oboje nam mogu biti modna inspiracija
  • Pročitaj više: Želimo kopirati! Lijepa Raquel Rakitić zablistala u kombinaciji idealnoj za jesenske dane

Jedna od najvećih vijesti koja je posljednjih dana odjeknula u medijima je dolazak proslavljenog nogometaša Ivana Rakitića u Hajduk. Ipak, koliko god je Rakitić punio stupce sportskih stranica, toliko je njegova supruga. Raquel Mauri privlačila pratitelje modnih rubrika. Moramo priznati da ni mi nismo odoljeli, a da ne zavirimo na Instagram profil Španjolke koja voli objavljivati kako svoje modne kombinacije, tako i one na kojima je veoma često, usklađena sa suprugom.

Poput brojnih sunarodnjakinja, Raquel voli nositi haljine i jarke boje, ali i trendi komade koje prilagodi svom stilu. Par često putuje na tople destinacije pa je najveći broj njihovih fotografija upravo s takvih lokacija. Mi smo izdvojili pet modnih kombinacija para koje se lako daju prekopirati, bilo za šetnju po gradu ili večeru.

Matching modna kombinacija Raquel Mauri i Ivana Rakitića

Bež boja je očito favorit ovog para. Raquel je za šetnju gradom odabrala bež laneno odijelo koje ima hlače u bermuda stilu što je veliki trend ovoga ljeta, te je nosila bijele tenisice. Kako bi njezina kombinacija dobila malo kontrasta, Raquel je ispod bež odijela odjenula crnu majicu te je preko tijela prebacila Louis Vuitton torbu. Idealna kombinacija za razgledavanje grada, opušteno, ali stylish. Ivan je za jutarnju šetnju odabrao bijelu majicu kratkih rukava i bež hlače te naravno, bijele tenisice baš kao i njegova supruga.

Modna priča Raquel Mauri i Ivana Rakitića za bazen

Za chic, ali jednostavnu kombinaciju na bazenu Raquel je odabrala haljinu u tuba stilu u bež boji koju je odjenula preko Dior kupaćeg kostima s logotipom. Ugodno smo se iznenadili što Raquel nije poput brojnih djevojaka odabrala Oran ili Chypre natikače brenda Hermès, već se odlučila za zlatni Christian Dior model. Ivanov komplet košulja i hlača od frotira odvažan je modni komad, a čini se da se nogometaš voli igrati s trendovima. Uz maslinasto zeleni komplet, Ivan je kombinirao crni bucket šešir modnog brenda Prada i klasične crne japanke.

Elegantna kombinacija za večeru Raquel Mauri i Ivana Rakitića

Duge haljine u zanimljivim uzrocima su nešto po čemu su Španjolke poznate, a Raquel je za večeru sa suprugom odjenula usku bijelu haljinu sa zanimljivim detaljima. Kako bi kombinacija bila glamuroznija, dodala je Dolce & Gabbana torbu u ni manje ni više nego zlatnoj boji, a Raquel nosi i sandale sa zlatnim detaljima i drvenim potplatom koji je veliki povratnički trend. Ivan je i ovoga puta bojama uklopljen sa svojom suprugom, a nosi bijelu majicu u polo stilu, modre hlače koje se uklapaju s detaljima na haljini te bež tenisice.  

Opuštena kombinacija koja ne poznaje doba dana Raquel Mauri i Ivana Rakitića

Čini se da Raquel nije odoljela trendu leopard uzorka te je suknju u ovom životinjskom printu uparila s bijelom majicom i crnim kratkim blejzerom. Ovu kombinaciju vrlo lako kopiramo s postojećom odjećom iz ormara. Blejzer je opuštenom izgledaju, kojem pridodaju bijele tenisice, dodamo dozu elegancije, kao i kontrast crne i bijele boje. Ivan se ovoga puta, osim po bijelim tenisicama, nije spojio sa svojom suprugom jer se odlučio za modru polo majicu i sive hlače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Ljetne boje za zalazak sunca na plaži Raquel Mauri i Ivana Rakitića

Mini haljina cvjetnog dizajna s crvenim, ružičastim i narančastim detaljima podsjeća nas ja jug Španjolske, a ovakva haljina je komad koji bismo sigurno spakirali na ljetno putovanje. Ivan se odlučio za spoj dviju ljetnih boja, modre polo majice te bijelih hlača. Oboje izgledaju svježe, a ovo je dokaz da je nekad modna jednostavnost najbolji izbor.

Photo: Instagram @raquel_mauri

Komentari 0