Moda
1/8

Iva Šulentić odlično nosi španjolski dizajn

Druga večer Dreft Fashion Weeka Zagreb održana je u četvrtak 8. svibnja. Svoje kolekcije prikazalo je osam dizajnera, a među poznatim licima u prvom redu najviše se isticala voditeljica Iva Šulentić.

Iva se odlučila za kombinaciju od glave do pete španjolskog brenda The Wandering Collective koji je svoju kolekciju prikazao večer prije.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Crno - bijela kombinacija odličan je odabir, a Iva se odlučila za trendi kratke hlačice i zanimljiv top. Asimetričan kroj s jednim dužim rukavom dodatno je naglašen lađa izrezom koji je otkrivao rame. Iva je uz ovaj ležeran styling kombinirala razigrane čarape s velikim točkama te statement narukvice kockastog oblika. Pohvala ide i za vrlo zanimljive cipele retro dizajna s otkačenim uzorkom. S obzirom na jednostavnost looka, voditeljica je u jednakom stilu nastavila i s frizurom i make upom. Kosa je podignuta u popularnu punđu, dok je šminka bila decentna s narančastim ružem koji je dominirao licem. Dioptrijske naočale velikih crnih okvira zaokružile su kombinaciju, a Iva je još jednom pokazala kako se bezbrižno i neopterećeno igra modom uz odlične rezultate.

U galeriji pogledajte više fotografija....

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0