Moda

Iva Šulentić i Nataša Janjić znaju kako pokazati noge

U srijedu 18. lipnja u kazalištu Komedija održana je premijera mjuzikla Mamma Mia. Toj su prigodi nazočila brojna poznata lica, a među njima nam se posebno svidio styling Ive Šulentić i Nataše Janjić.

Iva se odlučila na ono što bismo nazvali hipsterskim lookom, ali u apsolutno pozitivnom smislu. Njena se kombinacija sastojala od sive majice s traper ovratnikom, traper minice i šarene jaknice.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Traper u svim mogućim oblicima je trenutačno jako IN pa nam je drago da je voditeljica odabrala upravo traper komade, dok je šarena jaknica s cvjetnim uzorkom odavala duh 80-ih. Jaknica je naglasila styling i dala mu otkačeni efekt, dok su točka na i bile Boromine koje su se odlično uklopile u ovaj outfit.

Nataša se odlučila za jednostavnu zelenu haljinu koja je sezala iznad koljena. Kroj kao i nijansa ove haljine očarali su, a i odlično su se stopili s njenom bojom kose koja ima prepoznatljiv crveni odsjaj. Look je zaokružila malom crnom torbicom i sandalama maslinasto zelene boje.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Iako potpuno drugačijih stylinga, Iva i Nataša pokazale su zavidnu dozu stila i dale nam inspiraciju za odlične casual i večernje kombinacije. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Jurica Galoić/Pixsell

Komentari 0