Moda

Iva Šulentić i Borna Kotormanić sinoć su se pokazale u moćnim crnim kombinacijama

  • Na sinoćnjoj modnoj reviji, Iva Šulentić i Borna Kotromanić pojavile su se u crnim kombinacijama
  • Iva je odjenula It komad, crno odijelo, a Borna je odabrala prilično hrabru kombinaciju- crnu kožnatu haljinu
  • Svaka je outfit prilagodila svom stilu i u tome uspjela

Crna je uvijek u modi i izgleda elegantno te s njom ne možeš pogriješiti, a time su se sinoć vodile i dvije poznate Hrvatice- Iva Šulentić i Borna Kotromanić. Stajling je svaka prilagodila svom stilu i moramo priznati kako su ubole u sridu, a posebno su se istaknule cipele koje su dame odabrale. 

Iva Šulentić

Lijepa voditeljica, 35- godišnja Iva odabrala je klasično crno odijelo koje joj je pristajalo kao saliveno. Ispod njega se nazirao kratki crni top čije tanke naramenice su išle oko vrata. Na nogama su doslovno zablistale srebrne salonke u špic koje su podignule cijeli outfit. Uz jednostavnu kombinaciju išao je i takav make-up pa je Iva stavila crveni ruž koji joj je osvježio lice, a kosu je zavezala u niski rep te pustila par pramenova da joj lijepo padaju niz lice. Što se nas tiče, Iva dobiva čistu peticu za svoje sinoćnje izdanje. 

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić često iznenadi javnost svojim hrabrim modnim izričajem. Dok se mnogi ne bi usudili odjenuti neke od njenih outfita, Borna često spaja, na prvi pogled, nespojive komade. Tako se sinoć pojavila u crnoj mini kožnatoj haljini na bretele koja je istaknula njezinu liniju. Oko bokova je stavila popularan model torbice s potpisom modnog dvojca ELFS. Na mrežaste čarape obula je štikle s vrlo visokom petom na vezanje. Trake koje su joj išle oko zglobova i prstiju bile su crvene boje, dok je na dijelu platforme bilo nacrtano srce. Raspuštenu kosu je ukrasila s dva trenutno vrlo popularna detalja, špangicama. Svidjela se ova kombinacija tebi ili ne, moraš priznati da je treba znati nositi, a Borna to zna. 

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Photo: MISS7/PIXSELL

Komentari 0